-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
murattat güzel demiş.
8 bin lira paran var. İnanki pederden şuan istesem 50 bin kredim var. ozaman ben de kendimi geliştirmeden kafamı patlatmadan araştırmadan öğrenmeden işlerin risklerini yararlarını tartmadan alıp çevirmeye çalışayım.
Sana verilecek en iyi ufku arkadaşlar internetten bişeyler sat demişler. Halen soruyorsun ne satayım bilmiyorum diye.
Boşuna buralarda fikir bekleme sana söylenecek şeyler bellidir.En iyisi araştır.İnternet alemi derin bi okyanustur ama yakalayacağın balığın büyüklüğü sadece senin ellerinde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.insaatblog.com www.saryadesign.com
www.ingilizcehikayeler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
en güzel yatırım google news kayıtlı haber sitesi bence.. al , sağlam iki editör ayarla birisi gece birisi gündüz baksın .. reklamlardan (adsense ekle + makale reklami al) köşe olursun 8 bin bi sene sonra olur 20 bin.. ha bak emekcilerinde hakkını vereceksin ona göre , aylık maaş ile calıştır editörlerini.. ilk bi kaç ay ucu ucuna gider hersey ona göre sonrasında düzeni oturttunmu olay bitmiştir...
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
BRKNCPN
ucakteknolojisi.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
En avantajlı iş online oyunlar, metin2 pvp server aç 1.500 tl yatırımla 1.000 küsürde reklama harca sana oyun içi marketten rahat haftalık 750 - 1.000 arası para bırakma potansiyeli var. Arkadaşım açtı server 3 milyar masraf etti 1 ay dolmadan 12 bin ciro yaptı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
haber sitesi açtığında, ajanslardan en az birine kayıt olacaksın ve asgari aylık abonelik ücreti 350+kdv, derinliğini ve sıcaklığını bilmediğin suya girme,
-- Araştırmalarına devam et ve arkasında duracağın bir işi planla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Başka önerisi olan arkadaşlar.
Şuanda dedikleriniz mantıklı şeyler. Dikkate alıyorum.
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Stok tutmadan XML ile ürünleri çekebileceğiniz ve kargosu ile ugrasmak zorunda kalmayacağınız bir e-ticaret sitesi açabilirsiniz. Hazır e-ticaret sitelerinden kurun ve elinizdeki parayı da makul ölçülerde reklama yatırın mutlaka kazandırır.
2 kişi bu mesajı beğendi.