benim için teknoloji sitesinin gereklerini yerine getiren en iyi site ve ekip teknoseyir'de.
murat gamsız sayesinde aldığım ürünleri uzun yıllar kullandım. bir kere adamlar çoluk çocuk muhabbeti yapmıyor. kitlesi o kadar kaliteli ve site içi sosyal ağı o kadar sağlam ki, yeni bir ürün çıktığında bazen üyeler bile kendi ürünlerini verip incelemeye katkı sunuyor.
otoseyir, teknoseyir, gamende... bugüne dek hiç bugün de siteye birşey koyalım tarzı içerik eklediklerini görmedim. haftalık değerlendirmeleri incelerseniz kaç kaynaktan derlendiğini görebilirsiniz.
Levent pekcan'ın tozlu raflar bölümleri, hem eski hem de yeni teknolojiye olan hakimiyeti oldukça güzel işler ortaya çıkartıyor.
arada birçok konuda merak edilen başlıklar için işi bilen konuklar davet ediliyor. katlanır bisiklet bölümleri,ürün getirmek için gümrük mevzuatı vs.
videoları hem samimi hem kaliteli. hiçbir firmanın yancılığını da yapmıyorlar. nice 5 seneler diliyorum kendilerine.
böyle işler yapılacaksa teknoloji sitesi açılsın. yok ingilizce bildik sitelerden çeviri yapıp koyacaklarsa 2 satıri onu ben zaten kaynağından okuyorum.