bypangea Düşüşe geçmeleri bir gerçek haklısınız.. Ayrıca evet, üslup olarak farklı bir çıkış yapan Teknolojiye Atarlanan Adamın incelemeleri de etkilidir eminim..
Yıldırım Hocam ne/nasıl yapılır gibi konulara elbette giriş yapılmalı fakat kendi düşünceme göre bunu yaparken yanında haberlerinde gündelik olarak verilmesi gerekebilir.
tecnomedya Kesinlikle katılıyorum hocam, görsellik çok büyük bir etken..
ekavak Evet hocam, hediyeler çok çok önemli..
ilkanbalkan Bir plan program yapılmadan ilerleniliyor ve ardından duvara çarpıp "Ne Oldu" demeye fırsat olmadan site bir çöp site oluveriyor. Reklam düzeni olsun, içerik girişleri olsun her zaman daha önde diye düşünüyorum videolardan.. Fakat gün geçtikçe bu önemi biraz yitiriyor sanırım. Makale okuyan insan sayısındaki azalma gözden kaçar cinsten değil. Ayrıca günlük kategorize edilmiş haberleri parçalayarak paylaşmak konusunda size katılmadan geçemeyeceğim. Sonuçta ortaya çıkan bir durum söz konusu ki art arda paylaşılmış 5 android haberinden ziyade günübirlik 5 kategoriye 1 haber girişi her zaman daha iyi sonuçlar verir ve kullanıcıyı sıkmaz düşüncesindeyim.
@[NK1864](userid:43190) Hocam teknoseyir'i oldukça fazla takip ettiğim zamanlar oldu, hala günümüzde zaman ayırarak bazı videolarını ilgimden dolayı takip ediyorum ve profesyonelce hareket ettikleri ortada.. Dediğiniz gibi hitap ettikleri kullanıcı grubu kesinlikle çoluk çocuk değil ve bilgi bekleyen insanlar ki zaten teknoseyir ekibi de bu başarıyı fazlasıyla hakediyorlar. Bilgilerine lafım yok.. Gelgelelim yabancı sitelerden çevirilmiş makalelere.. Katılmaktayım fakat şöyle ki bir haberi farklı kaynaklardan inceleyip ortalama bir makale yazmanın yararını biliyorum. Hitap ettiğimiz topluluk bunu bekliyor diye düşünüyorum. Çünkü genelde incelediğimde kopya içerik sayısı teknoloji siteleri için oldukça fazla. Bunu aşmak için özgün makale yazmak ve yazılacak konuları iyi saptamak gerek. Yani kalkıp her teknoloji sitesinde olan haberi alıp bir iki kelime değiştirip yayınlamak ne bize ne ziyaretçiye katkı sağlar...