Neavia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Selamlar arkadaşlar, wordpress yazı başı kaç etiket girilmeli? fazla etiket eklemek siteye zarar verir mi? wordpress blogun googlede çok index alması için neler yapılması gerek? uzman birisi anlatabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
en fazla 4 tane girilmeli. Fazla girilmesi halinde spam olarak algılar arama motorları ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
sitemap ve robots dosylarını iyi düzenlemeniz gerekiyor. sitenize bol bol özgün içerik girin zaten botlar sitenize gelip index alır
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Tavsiyem hiç girmeyin, etiket gireceğinize h2, h3.. alt başlıklar kullanın, illa girecekseniz keyword olarak girmeyin, etiketin mantığı mikro kategorilendirmedir.
Büyük haber sitelerini ve portallarını inceleyerek basit etiket mantığını görebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu konuya şöyle bi örnek vermek istedim hocam. İngilizcede Trafik İşaretleri Traffic labels olarak kullanılıyo. Label, yani etiket. Otoyolda 120yle giderken 50 tane yer ismi yazan bir tabela görsen kaza yapma ihtimalin o yeri bulma ihtimalinden yüksek :D
Ben bizzat kendi çektiğim sıkıntıdan bahsediyim. Bir hata yapıp her konuda yazı olan bir blog yaptım moda dan bilgisayar oyunlarına siyasetten spora. Haliyle hitler rezil. Belli bir konu ve etikete odaklanmak site için hatta yazı için bile çok önemli. çok fazla etiketin bi yararını gören olduğunu sanmıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/