Merhaba arkadaşlar birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok menun olurum

Öncelikle şunu belirtmeliyim Ankaradaki insanlığa yapılmış hain pusuyu yapan yaptıranlar ve onları destekleyenlerin allah belalerını versin. millet olarak halk olarak Yapanlara beddua etmek orada zarar görenlere de dua etmekten başka birşey gelmiyo elimizden. forumda o bölgede yaşayan arkadaşlarımız mutlaka vardır hepsine büyük geçmiş olsun dilklerimi iletmek isterim. ölenlerin sayısıda inşallah artmaz hastane de olanlara allah acil şifalar versin inşallah. müsadenizle soruma geçmek istiyorum

yeni bir blog açtım ilk makalemi yayınladım fakat ana sayfada makalemin sadece ilk paragrafı görünüyor read more.. şeklinde. ben tamamı görünsün istiyorum ayarlardan uygun ayarı yapacaktım ki baktım zaten uygun ayarda bunu nasıl düzeltebilirim varmıdır çözümü acaba?

birde blogumda link çıkışları var ve daha da olacak fakat bazı linklerin nofollow bazılarınınsa dofollow olmasını istiyorum mesela tüm linkleri nofollow yapan eklentiler var onların arasında şu link dofollow kalsın şeklinde bi ayarı olan eklenti varmıdır acaba