Merhabalar,

Dün bir çekiliş düzenledik bugün çekilişin sonuçlarını açıkladık kazananlarıyla kanıtlarıyla 3 arkadaşımız 150 SMS kazandı bugünkü çekilişten.

2 gün arayla düzenli bir şekilde çekiliş yapmayı düşünürken 2 arkadaş bizim hakkımızı başkasına devredin diye bir söylemde bulundular.

Arkadaşlar bizim gerçekten hizmet etmemiz gereken nice müşterilerimiz var o hakkı ona devret ondan al uğraşamayız.

Sizde o müşterilerdensiniz .

BTK ile belirlenen yasalara göre (Elektronik Haberleşme Kanunu) BTK Lisansı olan her toplu sms firmasının müşterilerinden başlık tanımlaması için kimlik belgesi ve sözleşme alması gerekmektedir.

Bu Türkiye'de bir kanundur uygulayan uygular uygulamayan cezasını alır lisansı iptal olur başını öne eğer müşteriler mağdur olur.

Peki bu kimlik belgesi önlemini almasak diyelim Ahmet isminde bir arkadaş var bu kişi kendini Selim diye panelde kaydetti sonra biz kimlik belgesini istemeden hemen SELIMSOYAD diye başlık tanımladık sonra bu kişi bu başlık altından yasal olmayan SMS gönderdi siz ilk kimi suçlardınız ?
Tabii ki bunun sorumlusunu Toplu SMS firması olarak görürdünüz ki haklısınız da.

Bir firma kurulduğu ülkenin kanun ve yasalarına uymak zorundadır.

Kimliğini paylaşmak istemeyen arkadaşlar toplu sms hizmetinden hiçbir yerde faydalanamazlar.

Türkiye'de yasal olarak toplu sms satışına yetkili birimler BTK lisansı almak zorundadırlar.

Yani kolay olan işi bazı arkadaşlar zorlaştırdığı için sadece müşterinin hesabına bayi panelinden 150 kredi 50 kredide giriş bonusu yüklemek varken başka müşteriye devretmek yok bende istemiyorum başkasına ver demekle bizim yükümüz ağırlaşıyor.

Zaten trafik fazla müşterilerimizle irtibat içindeyiz en basitinden müşterimiz bir rehber aktarmak istediğinde onu vcf den csv ye çevirip karakter ve format düzenlemeleriyle birlikte panele yüklemek 15 dakikamızı alıyor .

Bu çekiliş ilk ve sonuncu çekilişti.

SMS almak için çekilişe başvuran tüm kişilere 150 SMS hediye ediyorum (kimliği veremem diyenler hariç)
Metamesaj.com üzerinden canlı destekle görüşmeniz yeterlidir.

İyi forumlar herkese