senvedat
Webmaster/Grafiker/Editör
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Faydalı yazı, yeni başlayan, yahu bu webten para nasıl kazanılıyor, abi buralardan para kazanılıyormuş ama nasıl oluyor, site açayım para kazanayım kafasındaki insanlar için yönlendirici bir yazı. Belki birgün bir üniversite bu yazıyı okur dediklerinizi yapar kazanmaya başlar.
Teşekkürler yazmaya vakit ayırdığın için :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
I** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Makale yazarı olarak ben derim ki
100 kelimesi 1 TL az. Aynı ben site sahibi olan yanımla derimki
İçerik oluşturmak bu kadar pahalı olmamalı
www.istanbulhuzurevleri.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
1.Siteniz için çalıştıracağınız her yazarı tanımak ve onlara güvenebiliyor olmak zorundasınız.
2. 200-300 kelime ile olmuyor artık bu işler, onlarca araştırma yaptı ecnebiler, ne kadar uzun ve kaliteli ise o kadar kafaya oynuyor.
3. Diğer arkadaşların dediği gibi eğer çok farklı bir konseptiniz yoksa 4-5 ayda sitenize 2-3bin para harcayacağınıza 3 bin verip 200-300 gelirki site alın ve bu süreç boyunca verdiğiniz parayı geri çıkarın. Yoksa Dünya'yı değiştirecek içerikler girilmeyecek sitenize, olan şeyleri laf kalabalığı ile değiştirerek tekrar yazacaksınız veya güncel fasa fiso haber gireceksiniz.
4. Teknoloji,kadın,moda,sağlık,haber, vb vb gibi artık her alanda milyon tane site olan alanlara zaman ve emek harcayacağınıza, insanların gerçekten faydalanacağı çıkar sağlayacağı ticaretin döndüğü platformlar oluşturmaya bakın. Örneğin, bionluk, hızlıtanıtım vb gibi. Bu örnek iki site de insanlara para kazandırıyor ve alıcıların da işini mükemmel kolaylaştırıyor, örnekler artırılabilir.
5. Herşey yapıldı fikir kalmadı demeyin yapılmayan ve ihtiyaç olan o kadar alan var ki, şuan biz birisinin üzerinde çalışıyoruz piyasaya çıkınca hepinizin dibi düşecek mesela. Veya hızlıtanıtım'ın makale değil de site alınıp satılan versiyonunu ben daha görmedim, bir babayiğit çıkıp yapsın güzel reklamla tutar.
sabah sabah uykuluyum niyeyse agresif yazasım geldi. zamanınızı boşa harcamayın zamanınızın 1 saniyesi bile çöp sitenizden kazanacağınız 1 liradan daha değerli
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burada yazılanlar güzelde kendin uygulayıp kazandın mı acaba? Yoksa bir forumda yada sitede okuduklarını burada kendince rewrite mı yaptın?
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
KAS
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
i** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
100 kelimesi 1 TL'ye makale bulunur ama o makale siteye pek bir şey katmaz. Adam akıllı makale isteniyorsa bir kere 500 kelimeden az olmamalı. 500-600 kelimelik düzgün bir makale de 10 tl'den aşağı alınmaz.