keremg Hazır paketlerin hiç birini önermem. Alacaksın bir normal ücretsiz sistemi alacaksın tema ekleyeceksin modülleri. Al sana E-Ticaret sitesi. Yapman gereken tek şey var güzel ve ciddi firma olduğunu gösteren teman olması. Ürünlerinin resimleri çok iyi çekilmiş olması. Ek olarak kolay kullanımı ve hızlı ödeme sistemli sayfaları olmasıdır. Yoksa ver pakete her yıl para :) geçsin gitsin. Her yıl vermek istemiyorum diyorsanız ciddiyim bu konuda hazır sistemlerden kullanacaksınız. Ben şuanda büyük firmalar ile iş yapan biri olduğum için gördüklerimi söylemekteyim. Prestashop üzerindeki sistemlerin hiç biri opencart'ta bulunmuyor. Yani temalarıda çok güzel.

Yardım istiyorsanız ücretsiz yardım da ederim. Kurulumu olsun herşeyinde 1₺ bile para almam. Bu sadece size değil herkese geçerli. Modül Konusunda yardımcı da olurum.

Ek Olarak: @[Heuristic](userid:35821) ben bunu herkese anlatıyorum ama kimse anlamıyor. Opencart ile Prestashop kıyaslayanlar varya onlara KIL oluyorum abi ya :) Kullanmıyorsun bilmiyorsun ve üstüne yorum yapıyorlar birde :)