Merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi 12 yıl üzeri dolu dolu geçmişi olan ve sonradan flash oyun sektörüne evrilen bir alan adına sahibim. Birlikte kazanmak ve iyi yerlere gelmek için ortak arıyorum. Alan adı hakkında bilgi vermek gerekirse ikinci kelimesi games ve jenerik olan iki kelimenin arasında tire işareti var. Alan adı bir bütün olarak da jeneriktir. (Örn: Hayvan oyunları gibi.) Alan adının aylık ham aranma hacmi 70 K civarıdır.
İşleyiş nasıl olacak?
Şuan hali hazırda tema + bot + plugin üçlüsünden oluşan 50 euro civarı bir paraya satın aldığım bir Wordpress tema var. Bu temanın botu cron özelliğe de sahip. Yani bilmeyenler için şöyle anlatayım. Düzenlenen oyunları belli bir periyotta siteye ekleyen bir sistemi var. Ama benim beklentim bu oyunların siteye girişi değil kaldı ki zaten böyle bir iş için ortak değil içerik editörü ararım. Ben beraber çok iyi yerlere geleceğim birini arıyorum. Kısa vadede güzel işler yapıldığı takdirde Kocaeli Gebze ve yahut Tuzla, Pendik, Kartal civarına ofis açabileceğim; operasyon, işleyiş ve arama motoru optimizasyonu bilgisi yüksek birini arıyorum.
Beklentilerim neler?
Tekrar belirteyim. Ben siteye sadece bir içerik editörü aramıyorum. Zaten görüldüğü üzere konuyu ortaklık bölümüne açtım.
- Ortak olacak kişi orta ve üzeri İngilizce bilgisine ihtiyaç duyacaktır.
- İyi derece kelime planlaması ve optimizasyon bilgisi olması gerekiyor.
- Vereceğimiz reklam ve tanıtım yazıları için sektörü bilen ve geri dönüşleri öngörebilecek birisi olması benim için oldukça büyük bir artıdır.
- Kısa bir süre sonra ekip kuracağımız için yönetimsel becerileri yüksek (idare, motivasyon vs.) ve adalet duygusuna sahip biri olması çok önemlidir.
Eğer yukarıdaki özelliklere sahipseniz kendinizi tanıtan bir yazı ile sizi tanımamızı sağlayın. Yazdıklarınız konusunda açık ve dürüst olmanız çok önemlidir. Dürüstlük dışında her şey tölere edilebilir.
Kazançlar ve iş bölümü konuşulup anlaşılır. Ortak olacak kişinin İstanbul veya Kocaeli'de ikamet etmesi iş açısından daha iyidir. Bu konuda katı değilim ve kısıtlama getirmiyorum ama ortağımın lokasyonu benim için önemli bir detaydır.
Lütfen ama lütfen pm istemeyiniz
zira bu başlık için pm atılacak bir durum yok. İlgilenen arkadaşlar kendini anlatan bir yazı atarlarsa o şekilde geri dönüş yapılır.
Not: PM İSTEMEYİNİZ
Dipnot: LÜTFEN PM İSTEMEYİNİZ.