FurkanEkmen haklısınız bir daha bu tür konulara detaylı açıklama yapılacaktır.

ismail03 Hocam bizim SMS bayiliğimizde BTK Lisanslı bir firmadan bayilik alıyoruz.Hiçbir abone bilgisi bizim kendi sunucularımızda barınmaz barınamaz sadece bize tahsis edilen bayi panelinde müşterilerimiz hakkında işlem yaparız.
Her site hacklenebilir ama BTK'ya 1 milyon lira civarı bir sermaye gösteren firmanın sitesi hacklenmesi kolay olmaz.

BTK lisansı almanın şartlarını inceleyebilirsiniz.

Bu arada ilgili kanuna http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5809.pdf adresinden ulaşıp detaylı bilgi edinmeniz mümkündür.

Bundan sonra çekiliş tarzı bir uygulamamız olursa kimlik belgenizi ve sözleşmenizi isteyeceğimizi tüm detaylarıyla belirteceğiz.

@FurkanEkmen Eğer bir çekiliş yapıyorsanız bize ücretsiz hizmet veriyorsunuz diye bizi başınızdan savmak istemenizde çok yanlış. Cevap olarak;

Belirtilen kanun çerçevesinde BTK'nın tarafımızdan talep ettiği kullanıcı sözleşmeleri ve SMS gönderimi için kimlik belgesi , vergi lehvası yada dernek kayıt fotokopisi vs belgelerle beraber ulaştırılması gerekmektedir.

Sizi başımızdan savdığımız yok canlı desteğe bağlanmanız kaç dk sürdü size baştan savma bir tavır sergiledik mi hayır fakat doğal olarak müşterilerimizle ilgileneceğimize çekilişe dönüp baştan farklı bir çekiliş.

Bir arkadaşta diyor ki Bedava peynir sadece fare kapanında olur...
:) Forumda yapılan kampanya tanıtımlarımızdan ziyade ürünümüzü tanıtmak ve forum üyelerini toplu sms ile tanıştırmak için yaptığımız çekiliş ancak bu kadar kötü anlaşılabilirdi.

Arkadaşlar hizmet alan ücretsiz yada ücretli çekilişli yada çekilişsiz herkes BTK güvencesinde bir hizmet almış olacaktır.

MetaMesaj olarak 2 firmadan bayilik aldık 2 firmadaki bayiliğimizde de problem yok.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Mağdur olan herkesten MetaMesaj adına özür dilerim.
Mağdur olduğunuzu düşünüyorsanız canlı destek kısmına gelin ilgili mağduriyeti çözmeye çalışalım.



Saygılarımla
Osman B.
Bayi Yetkilisi