Bana kalırsa olmamış. Yerden yere vurmayacağım, sadece fikir beyan etmeye geldim :) Şimdi; kendimize sormamız gereken 2 şey var.
1- Logo neden yapılır?
2- Logo neyi ifade etmeli?

Logonun yapılış amacı, markaya/şirkete/ürüne bir karakter-kimlik kazandırmaktır.
Logonun ifade etmesi gereken şey de; markanın kimliğidir.

Sizin logonuza da bu yönden bakacağım. Logosu yapılan şey, burada bir kurs. Bu nedenle kursun kimliğini ihtiva etmesi gerekiyor. Sizin kelimelerinize muhtaç olmadan, baktığımda "Bu sürücü kursuyla/arabalarla alakalı bir şey olabilir." demeliyim. Bu nedenle sizin oraya yerleştirdiğiniz Bodrum Kalesi'nin olayla alakası yok. Bu yüzden de olmamış diyorum.

Logo olarak değil de bir tasarım olarak inceleseydim eğer, kesinlikle olmuş derdim. Sade, farklı renklerde de gayet hoş duruyor ve bir al benisi var. Ama logo olarak değerlendirdiğimizde, bu avantajlar bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki.

Alakalı olarak size Hasan Yalçın'ın Türkiye logosu üzerine yazdığı http://www.hasanyalcin.com/bir-garip-turkiye-logosu/ bu yazıyı önerebilirim. Yazıdaki ve yazının içerisindeki bağlantılı diğer yazılardaki tavsiyeler, logolar konusunda fikirlerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

Son olarak: Ellerinize sağlık! Ve lütfen çalışmalarınıza devam edin. :)