Merhaba.

Ad: Osman
Soyad: Aydın
Yaş: 20
Memleket: Antalya
Meslek: Turizm
Ilgi alanları: Web dalında; Wordpress, Html, Php

Internet Geçmişi Hakkında

2006 ile 2008 yılları arası amatörce html, php ile uğraşmaktayım. Zaman geçtikçe çoğalan bilgiler aracılığıyla bir çok web dalında tamamen her konuda yeterli olacak kadar bilgiye sahip birisiyim. 2009 ile 2012 yılları içerisinde geçtikçe bilgi sınırımı epey zorlaşacak durumlara getirmiş birisiyim. Wordpress ile tanışmadan önce bir nevi HTML hayatımdı diyebilirim, eski zamanlara gore de HTML tutuluyordu wordpress gibi blog tabanlı sistem sonrası bu durum değişti. Çoğu sitelerin tabanlı %90 Wordpress tabanı olup, profesyonel kişiler tarafından uyumlu temalar eklentiler yazılmakta. Bu ilgiyi bende düşünerek Wordpress alanında "geliştirme düzenleme" olarak kullanmaya başladım. Yabancı free temaları türkçeleştirerek, eklemeler silmeler hataları ayıklama gibi benzer çalışmalarla birlikte Wordpress dalındaki bilgimide epey geliştirdim. Pek fazla web forumlarınla içlı dışlı değilim. Bundan öncesi "irc server" olarak bildiğimiz Internet Relay Chat alanınla uğraşmaktaydım. Aldığım karar ile Internet Relay Chat alanındaki uğraşmışlığımı sona erdirip sadece web ve web alakalı forumlarla içlı dışlı olacağımı da bilgilerinize sunayım. Pek fazla konuşmadan 2006'dan günümüze bir geçmişe sahibim. Umarım burası benim için hayırlı olur.

Not: Hiç bir webmaster forumunda üyeliğim bulunmamaktadır. İlk ve son üyeliğim WMAraci.Com Webmaster Forumu olacaktır.

Hero: Aslında bu nick bana ait değil. İngilizce sözlükten araştırırken bulduğum Türkçe'de Kahraman-Yiğit anlamını taşıyan bir isimdir. Şimdilik Hero ile devam edeceğim, uygun bir seçim söz konusu olduğu zaman mutlaka değişim olacaktır. Eğer kullanan bilinen varsa kusura bakmasın. Bana Pm yoluyla ulaşırsa eğer değiştireceğimdir. Kimsenin yıllardır tanınmış olduğu nick'e sahiplenmeye hakkım yoktur.

Son olarak: Kalıcı olursun v.b postlar atmazsanız memnun kalırım. Yukarıda dediğim gibi hiç bir Webmaster forumu'nda üyeliğim bulunmamaktadır. Burası ilk ve son olacaktır.

Saygılarımla, Osman Aydın.