Merhaba arkadaşlar, beni çoğunuz tanıyor bir kaç yıldır web tasarım ve bloglar ile uğraştım. Hatta 1 yılını doldurmuş bulunan -meta blog- blobal.net'inde kurucu-yazarıyım. Fakat web girişimlerine ilgim ve uğraşlarım son bir kaç ayda çoğaldı ve bende beyin fırtınası yapma isteği belirdi. Ocak ayında birden aklıma gelen içerik üçleme yani üç etiket ile içerik yayınlama sistemi threewordsearch.com'u küçük ekibimle yayına soktum.
Şuanda geliştirilmesi gereken grafik ve onay sistemleri var. Özellikle kullanıcının işini kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara çok yakında başlıyoruz -ki en önemli konuda bu.- Önemli olduğu içinde iskelet yapıyı tamamladıktan sonra hemen bu işleme geçeceğiz.
Bazı fikirlere ve deneyimlere ihtiyacımız var. Sanırım bana en iyi destek olacak kişiler sizlersiniz. En büyük rakiplerim yine siz web dünyasındaki kişiler arasında fakat en büyük dostlarım ve fikir önderlerim de yine burada..

Not olarak site dili hakkında bazı sıkıntılar olabilir. Şimdilik ingilizce sistemin Türkçe versiyonunu "bizi en baştan uğraştırmaması için" final sürümle beraber yayınlamayı düşündük. Lütfen bu konuda olumlu düşünün. Kötü bir izlenim vermek istemem :)

ThreeWordSearch.com