brba
Buraya Reklam Alınır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Turkiye Yatirim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Domain portföyüm geniş olduğu için alan adımı farklı iki firmaya transfer edip ödemesini yaptım. Bu durumda ne olacak? Başına böyle bir durum gelen oldu mu? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam domaini bug'a mı sokmaya çalışıyosunuz hayırdır :) Önce transferi hangisi gerçekleştirirse ona gidecektir diye düşünüyorum. Firmalarla konuşun bir tanesiyle transferi iptal etsin birisi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
brba
Buraya Reklam Alınır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Turkiye Yatirim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hem Natro'ya hem de farkında olmadan Domain (dot)com adresine ödeme yapıp transfer yapmışım. Şuan Domain canlı desteğindeyim durumu izah etmeye çalışıyorum ama bu pek mümkün görünmüyor. Şuan canlı destek transfer edilemiyor diye cevap yazdı. Para iadesini sordum. "Please elaborate refund issue?" yazdılar. Verdiğim 10$ hava olup uçtu sanırım.
İlaveten domain(dot)com adresine bir domain daha transfer işlemi başlatmıştım. Epp kod yazmama rağmen panelde bir kez daha yazmam gerekiyormuş. Şu güne kadar bir mail gönderme gereksinimi bile duymamışlar. Domain bitimine 6 gün kaldı. Canlı destek elemanı şuan yapabilirsiniz bir sorun olmaz dedi. Epp kodunu girdim ve problemin çözülüp çözülmediğini sordum. Bir sorun görünmüyor 1-10 gün arasında transfer gerçekleşir dedi. Saçmalığın dik alası.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Başımıza böyle bir durum gelmez, anca zoraki getirilir.
Kısaca buna anti huzur sendromu diyebiliriz.
Ek olarak:Başlıkta öyle bir açıklama yapmışsınız ki,keyfiyen yapmış gibi anlaşılıyor.
Sonradan şükür ki,açıklamışssınız da millet rahat nefes almıştır sanıyorum:)
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Türk firmalarına yapılması hakkında haklısınız,hiç değilse birebir konuşma ve derdinizi anında anlatabilme şansınız var.
Yabancı firmalara bir kere ulaşmak zor,ticket lara dönüşleri bazen çok geç olabiliyor.Bir de tam derdinizi anlayabilseler.
Siz ne kadar anlatabildiğinize inansanız da aramızdaki kültür ve anlayış farkı değişiyor.
Hep ticari uslubla cevap verip sizi anlamaya gitmiyorlar, keserin yönü hep kendi taraflarına çevrili.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com