natuka Haklısınız şimdi bende farkettim. Bende sizin mesajınızı anlamaya çabalıyordum malum günün şu saati bazı algı yöneticileri kontak kapatıyor. :)

Bu arada konuya bir açıklık getireyim. Kalan gün sayısı azalınca transfer için yeterli zaman kalmadığı için hesabıma ücretsiz bir domain hakkı eklemişler. Toptan kayıt yaptığım için farkedememiştim ama destek elemanı alan adını söyleyince kontrol ettim. Bir domain için ücret almamışlar ama yine de mağduriyetimin giderildiğini düşünmüyorum. Ben zaten şuan çalıştığım firmadan ayrılma kararı aldığım için tüm domainlerimi farklı yerlere taşıyordum. Şimdi hem fahiş fiyata yenileme yapacağım hem de en az 60 gün daha beraber zaman geçireceğim.


Bu olaydan çıkardığım ders alan adlarının bitime en az 15 gün kala taşınması gerektiği ve bu taşımanın bir Türk firmasına yapılması gerektiğidir. A ya da B firmasının reklamını yapmıyorum. Menşei Türk olan ve sektörde isim yapmış herhangi bir firma olabilir. Orta üzeri İngilizceye sahibim ama derdimi anlatmam 20 dakikamı aldı ve sonucunda da saçma sapan transfer politikaları yüzünden mağdur oldum.