-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaslar bildiginiz uzere film siteleri icin onemli olan playerlar ziyaretci hatta bizler icinde bela olmus durumda siteme reklam sadece video onu ve alti koyuyorum yani rahatsiz etmicek sekilde bos durmasin diye ama nerdeyse kufur ben yicem openload olsun digerleri olsun en 2 kez reklam aciyorlar ve kapatmak imkansiz wifi kapatip o sekilde tarayiciyi kapatiyorum belalar resmen ziyaretcilerde benim para arsizi oldugumu zannediyorlar bilmiyorlarki hayrina ugrasiyorum :D
Kisacasi bunlari engelleye bilicegimiz bir kod vs varmi veya alternatif ? bir yerlerde duymustum sanki ama siteyi gozden cikarttigim icin fazla uzerine dusmedim taki benide biktirana kadar bu reklamlar.:confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
bunun garanti bir çözümü yoktur. eğer reklam çıkmasını istemiyorsanız vk, mailru gibi yerlere upload edip, özel player ile oynatmaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Takipteyim ancak olduğunu sanmıyorum.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
ondan özel player dedim. :) vk-okru 720p olarak kendi sitesine gitmeden izleyebiliyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
film sitem var ve reklamsız paylaşım yapmaya özen gösteriyorum bunu bende merak ediyorum şuanlık ok.ru linklerini kullanıyorum fakat böyle birşey olursada daha hızlı paylaşımlar yapabilirim.
takipteyim
www.sametavci.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
blanc41 adlı üyeden alıntı
film sitem var ve reklamsız paylaşım yapmaya özen gösteriyorum bunu bende merak ediyorum şuanlık ok.ru linklerini kullanıyorum fakat böyle birşey olursada daha hızlı paylaşımlar yapabilirim.
takipteyim
Full4KFilm adlı üyeden alıntı
4k film sitesine 720p agir kacar hocam :D saka saka 4k film yok zaten daha gelecege yatirim :D olmadi oyle yapicam bir ara vk player kullaniyordum ama ondada reklam sorunu var gerci openload gibi degil sadece 1 tane sayfa aciyordu okadar
Bu arada yok derken var 4k film hepsi degil anlaminda topa tutmayin sonra beni.
Merhaba, sizinle beraber bende araştırmaya koyulmuştum. Bugün JavaScript uzmanı bir kişi tarafından çözümünü buldum. Ufak bir miktarda ücret ödedim fakat reklamları kaldırmada gerçekten işe yaradı.
Tek bir sıkıntı çıktı; OpenLoad kullanarak yüklediğimiz videoya render işlemi uygulamadan alt yazı gömebiliyorduk ancak reklamları kaldırdığımızda alt yazı da kalkıyor.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
ne kadar ücret verdiniz kimse bu arkadaş bizde alalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar bana da youtube videolarındaki reklamlarını engelleyecek bir player yads sistem lazım.Bilen bilgilendirirse memmun olurum.
www.islami.tv