qgrup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Laptop teknik servis
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kullanıcıyı yanıltmaya yönelik bu tür reklam yazılarının arama sonuçlarında alt sıralarda yer alacağı da söyleniyor. Google, 3 maddeden oluşan uyarı metninde;
1- Blog yazısında paylaşılan linkin takip uzantısı olmaması uyarısında bulundu. Bu demek oluyor ki link sonuna bir kod ekleyip reklam veren şirketin sizin gönderdiğiniz ziyaretçi sayısını tespit etmesi olanağını vermeniz durumunda spam içerik sayılacak.
2-Kullanıcıya dürüst ve özgün bir şekilde ürünlerin aktarılması gerektiğini hangi alanda blog yazılıyorsa o alana ait ürünlerin tanıtılmasını aksi durumlarda reklam içeriği olarak algılanacağı belirtildi.
3-Ayrıca eğer bir firmanın ürününe illa ki link vermek durumunda kalırsanız, nofollow olarak ekleyin.
Kısaca sitelerinize taraflı tanıtım yazısı almanız artık Google tarafından spam içerik damgası yemenize sebep olacak.
*alıntı teknokulis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu eğer gerçekten doğru ise çoğu sitenin kötülüğüne olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
Guzel mi desem kotu mu desem bilemedim. Hem iyi hem kotu.
Internetin copluge donmesinin onune gecilmeye calisalicak deniyor ama benim aklima bu durumda google merchant geliyor!
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
İyice suyunu çıkartmaya başladı bu Google'da. Böyle giderse kendi sonunu getirir. Tanıtım yazısı yasak, hemen indir butonu yasak, o yasak bu yasak... Site sahipleri nereden para kazanacak peki?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
saçmalığın daniskası oldu iyice Google. İstiyor ki sadece adsense üzerinden para kazanılsın, buraya para aktarımı yapsın insanlar. Adblock sonunu getiriyor adsense'in, içerik reklamlarına istese de engel olamayacak Google. Bir siteye giren 10 kullanıcıdan 6sı adblock kullanıyor, bize ne senin saç çıkarma reklamından?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
yani şimdi tanıtım yazıları artık spam mı sayılacak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
hem ücretli tanıtım yazısı alıp hem ban yemek :) seo kavramı tarih oluyor sanırım
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bana göre etkisi KOCA BİR SIFIR...
Benim sitemde ekonomi, eğitim, teknoloji ve genel kategorileri var. Alacağım yazı zaten bu üç ana kategoriye girmese bile genel kategori içinde yer alır. Şimdi google bana, bu yazı senin sitenle alakasız diyemez ki?