qgrup
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Laptop teknik servis
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bir proje var ve çaba var ise baltalamaya gerek yok bence, başka işler için para ödemesi yapmasam yardımcı olmak isterdim. Başarılar diliyorum
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam hepiniz haklisiniz ben %50 ortak olacak belki kaybetcez belki kazancaz ama en azindan yapmadik demicez sitem var hali hazirda sayisi bekliyor sporadair.com satarsam zaten ortak değilde yardimcilar yani iki kişi daha iyi olur ben ortak diyorum herşeye ikimz gircez reklam ve tanitimdan tutun makale yazmaya kadar zaten belirtmiştim yukarda
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
adam sermayesiz işe mi başlanır diyor herkes adama hucum ediyor. skript ile herşey bitiyor mu? bunun makalesi, reklamı, seosu, mobili için bile dünya para. en az 1-2 sene belki 0 gelirle siteye günlük içerik vs.
benim elimde 1000 lira var. 1000 lira daha verenle ortak olunur ama benim hiç param yok. biri gelsin herşeyi karşılasın ama ortak olalım demek bencede mantıksız.
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam birincisi ben herşeyi karsilamasin demedim zaten server ve domaini aldim ki bunlarda beleş olcak şeyler değil 1 yil karsiliyorum ki neredeyse 500 lira yatirdim servera neyse ikinci olarak zaten herseyi ortaklasa yapicaz tanitim olarak onedio ve kizlar soruyordan konuları duzenlicez günlük 5 adet makale paylasimi yapabiliriz içerik olarak birde onedio ve kizlaraoruyorda konulari paylaşarak üye cekicez kadınlar kulübünde tanitim yazicaz üyeler geleceğine eminim zaten hosting ve alan adi 1 yil bizi destekler nitelikte. ortak olacagim arkadaşa zaten her alanda ortak olacak makale yazimindan reklam ve tanitim giderlerine kadar ben girişimcilik dersi aldim planlamam sizin projeleriniz için 2 ay igras sonra Birak ya da SAT değil 1yil üzerinden planlama yapiyorum
Ha zaten yazilimci ortak bulamadigim yani kimse bu kadar basit bir projeye yanasmadigi için bu scripti düşünüyorum yani yazilimci ortak ta olabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Floodtör
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
pardon konu neydi:) konuya bak nerelere gitmiş Allah yardımcınız olsun
Ek Olarak: sen bana bir konuda yardımcı olursan ben o sipricti ben sana alabilirim bu sayede kendin kullanabilirsin ortak aramadan daha iyi ilgilenirsen pm at
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konu gunceldir arkadaşlar
Ek Olarak: @DPCCO arkadasim şuan tek kisiyim yani ortak aramamin bir sebebi de buydu hem scripti sağlayabilmek hem de yükü tek kişiden azaltmak yazi isi içinde onedio ve kizlarsoruyorun bencelerinden örnekle taslaklar düzenleyerek günlük 5 ben 5 ortak olacak arkadaş girecek diye düşündüm belki daha fazla tabi bunlar konuşulur