newyorsti
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ücret karşılığında halledebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** H**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hazir gencsin, ogrencisin, buyuk ihtimalle ailenden harclik aliyorsun, otur sinifta kal ve 1 sene deli gibi ogrenmeye harca. ondan sonra 40 sene bu 1 senenin ekmegini yersin. okul sana sadece ihtiyacin ortami saglayacak isim verecek, gerisi sende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Arkadaşın projesini yapmak arkadaşa yarardan çok zarar sağlar. Ben de aynı bölümü okudum. Okul bir yere kadar bilgi verir. Zaten bu bölümün amacı da her şeyi öğretmek değildir. Kendin araştırarak bir şeyler yapmak zorundasın. Kendini geliştirmemişsen ve o bölümü okuyarsan yukarda denilenler gibi bir sene daha kal sınıfta, kendini geliştir.
Şimdi bu arkadaşın projesini yapacaksınız, arkadaş da hocasına ben yaptım diyecek. Siz de bu yalana ortak olacaksınız. Girmeyin bu vebalin altına.
Ayrıca 2 sene boyunca size bu projelerin nasıl yapılacağını öğretiyorlar. 2. senenin sonunda sizden proje istiyorlar ve siz yeterli bilgiye sahip değilim diyorsanız diyecek bir şey yok. (Her üniversite en azından veri tutma, güncelleme, silme işlemlerini öğretir. Zaten bunları yaparsan projeden de geçersin.) Burada suçu üniversitede değil öğrencide aramak lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ödeve başla, uğraş, biraz emek harca. beceremediğin noktaları 1-2 saat içerisinde ücretsiz sana halledeyim.