-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Malesef UEFA Avrupa Ligin de tek temsilcimiz olan Fenerbahçe Braga deplasmanının da yenilerek UEFA Avrupa ligine veda etti.
İvan Bebek denilen Hırvat hakem, diğer Türk takımlarımıza karşı yönettiği maçlarla damga vurmuş ama bu son imzası olmuştur.
İvan Bebek, futbol katili, hakemlik namına gram bilgisi olmayan vizyonsuz çapsız bir hakemdir!
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
macın tamamına yetişemedim. 1-1 de wc gittim geldiğimde 4-1 di ve braga taraftarı oley çekiyodu :D
bence sorun tam olarak ülkedeki sözde hakemlerin tırsaklıgına alıstıgımız için sert bi hakem gelince hemen laf atıyoruz. geçin bu işleri :D avrupanın patronu...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kendisinin ha-kem olduğuna inanmıyorum. Rezil ötesi bir yönetim sergiledi, ne okunacak bela var ne de edilecek küfür.
Ek Olarak:
pose1233 adlı üyeden alıntı
macın tamamına yetişemedim. 1-1 de wc gittim geldiğimde 4-1 di ve braga taraftarı oley çekiyodu :D
bence sorun tam olarak ülkedeki sözde hakemlerin tırsaklıgına alıstıgımız için sert bi hakem gelince hemen laf atıyoruz. geçin bu işleri :D avrupanın patronu...
Dişleriniz dökülüyor hoca poşet vereyim mi?
3 kişi bu mesajı beğendi.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Göz göre göre çeyrek finalden etti bir türk takımını. Umarım uefa inceleme başlatıp bu olayın peşini bırakmaz. Skor 1-1 iken Neredeyse garanti gözüyle bakılan tur, bir hakem gereksiz kararları yüzünden heba oldu.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
luchadorr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
buna sevinen insanlar var,anlayamıyorum neyin kafası bu..?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
niye laf atıyosun düşünce özgürlüğü yokmu forumda ?
Ek Olarak: ayrıca kim seviniyor fenerin elendiğine öyle bişey dedim mi ? ben bragalı değilim sonucda fenerlide değilim. Göztepe mi bu üzüleyim elendi diye. banane... ben yorumumu yapıyorum. he laf atıcaksanızda gelin deyin sen futboldan anlamıyorsun bende tamam diyim. haakaret etmek neyinize sizin bu hakkı kim veriyor anlamış değilim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pose1233 adlı üyeden alıntı
izlemediğin bir maç için böyle saçma yorum yapma lütfen.Hele ki bu yorumla %1000 futbolun f sinden anlamıyorsun belli.
HELLYEAH - I dont care anymore
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
anlamıyorsam tamam anlamıyorum sadece seyirciyim diyim o zaman. yani spor yorumcusu değilim ki ben burda tartışayım futboldan anlıyorum diye. sadece hakaret edilmesi çok yanlış. ben burada braga braga diye bağırsam bile ki yapmam öyle bişey. yapsam bile hakaret edilmemesi gerekir. saygılı bi forum için. sadece forumdada değil her yerde geçerli tabi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Seo Manager, Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ağzımı bozmak istemiyorum ama bu onursuz herife umarım bundan sonra iyi bir hayat nasip olmaz. Ben elimden geldiği kadar UEFA'ya ticket attım aynı zamanda Twitter üzerinden de tepkimi ortaya koydum. Sizde elinizden geleni yapın. Ülkemizde ki siber savaşçılarında ellerinden geleni yapmasını diliyor ve Ivan bebek adlı hakem bozuntusunu lanetliyorum. Bugün yapılanlar sadece Fenerbahçe'ye yapılmamıştır. Türkiye'de yaşadığınızı unutmayın , Avrupa resmen bir Türk takımını katletti.
2 kişi bu mesajı beğendi.