FurkanOYMAK adlı üyeden alıntı

Merhaba, yaptığınız heves kırmaktan başka birşey değil.
Bizde küçük bütçeler ile girdik soru sorarak öğrendik. Şuan elhamdulillah herşeyimiz tam.

Heves Kırmak değil, işin gerçeği bu. Ufak bütçeler ile girenlerin tamamını Şikayet Kısmında görüyorsun. Kendı müşterisine kufur eden. Hiç birşey bilmeyen adamlar bu işe giriyor. Ondan sonra gerçek müşteriler onda 1 tl sende neden 20 tl diyebiliyor.

Biz çıkıpta demiyoruz. Bu adam hiç birşey bılmıyor. Ise gırdıgı sanal sunucu verdıgı hızmet ne kadar kalıtelı olabılırkı demedik demiyoruz. Ama artık yeter. Önüne gelen bebe uzman kesilip bu işlere atlıyor.

Benım orada yazdıklarımın tamamı gerçek. ve olması gereken şeyler. Bunları bilmeyen bir adamın bu işe girmesini nasıl desteklıyorsun anlamıyorum sizide.

Veri güvenliği bilmez, Yönetim bilmez, teknik bilmez sen gır bu işe girde, gör ondan sonra yapacagın en ufak bır hatanın sana hukuksal yaptırımı ne oluyor.

Bilgi güvenliği yasasını okusun hala ben birşey bilmeden bu işe gireceğim diyorsa girsin.

Ek Olarak:

dogandeniz adlı üyeden alıntı

Sen çok zekisin bana da versene o beyinden

Bu zihniyetin verdiği hizmetten hayırmı bekliceksiniz ? Destek talebi açarsınız neden açıyorsun lan dıyerek tum sulalenıze kufur eder bu. :)

Sen gıt sımıt sat kocum , bu işler öyle basit işler değil.