-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Pazarlama ve iletişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Galatasaray UEFA kupasını aldığından bu yana futbol bizde olduğu kadar Avrupa'da da çok ilerledi. Aynı başarıları tekrar kazanmak istiyorsak, iyi oyunun yanında hakemlerle diyalogu, maç psikolojisini, deplasman oyununu ve Avrupa takımlarının hata affetmediğini de öğrenmeliyiz. Bugünkü maçın tek faturasını hakeme kesmek hata olur. Bu Fenerbahçe'nin ilk vukuatı değil. En ufak olumsuzlukta tüm maç disiplinini kaybediyor takımlarımız. Penaltıdan sonra dahi 10 kişi ile o maç 2-1 tamamlanabilirdi. Ama düşen oyun disiplini ve bozulan psikoloji buna müsaade etmedi. Dolayısıyla hatayı biraz da kendimiz de aramalıyız. Fenerbahçe'ye teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kozba adlı üyeden alıntı
Ofsayttan gol
Haksız yere penaltı + kırmızı kart
Hala daha ne konuşuyorsun sen?
Futboldan anlamıyorsan, maçı izlemediysen konuşmayacaksın kardeşim, Avrupanın patronu... falan hayırdır, insanları niye tahrik ediyorsun?
ben avrupanın patronu olmadığını söyledim sadece. fenere haksızlık yapıldıgının farkındayım ama benı ilgilendirmiyor. Göztepeyi tutuyorum ben.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
komik değil dediklerime fanatik olarak yaklasıyorsunuz. saçmaladınız bi takım için burda hakaret ediyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yok sana demıyorum ben :D diğer kişiye dedim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
kaliteli insan topluluklarına kaliteli yaklaşırım ben. bu arada istanbul takımlarındanda galatasarayı tutuyorum sen sormadın da ben yine söyliyim.
Ek Olarak: ayrıca bi insanın kalitesiz oldugunu futbol ile ilgili yorumundan cıkarabiliyorsan tebrik ederim. gerçek hayatta hiç görmediiğin birine forum üzerinden kalitesiz gibi bir kelime edebiliyorsan cidden helal olsun.. çok çok kaliteli bir insansınız.