tevfikaktunc iPhone 3G’den beri kullanıcısıyım (Sürekli Test Telefonu olarak alıyorum, Ben Androidciyim ) 5S alarak parmak izine geçiş yaptın ve bu özelliğe alışıp vazgeçilmezin olacak,
iPhone 5 ile 5S arasındaki en büyük fark (Chipset A7 vs. değinmiyorum) Parmak izi idi.
iPhone 5S ile 6/6Plus arasında ki fark tasarım yenilenmesinin yanında gene gözle görülen bir şey yok (Chipset A8, Kamera değeri artmadan harika çekim yapmaya başladı)
iPhone 6/6Plus ile 6s/6s plus arasında ki farkta durmak gerek artık RAM 2 GB oldu ve kamera 12 MP oldu birde herkesin hoşuna giden 3D touch geldi
Bana hangisini aktif kullanıyorsun dersen 6Plus mı 6s mı tabi ki 6Plus bunun sebebi de nedir biliyor musun?
Android olarak en gıpta ile baktığımız stabilize ve kararlı çalışması yani uygulamaların ihtiyacı olmasa alete neredeyse sürekli 1GB yetecek
Daha sabah eşimle konuştuğum konu şu idi;
„iPhone 6S de çok radikallik olmadı ama 7’de olacak bu gidişle ben bile iPhone 7 alacağım“
Sana tavsiyem ekran boyutu yetiyorsa ve iPhone 7 deki değişiklikler seni cezbetmeyecekse iPhone 6S seni çok uzun süre tatmin edecektir