Ek Olarak:
Tavsiyem forumda ticaret yapacaginiz kisinin ticaret poanina bakipta aldanmayin.Ticaret poani almak basit 1 ay icinde kisi bircok kisiyle ticaret eder ve poanini yukseltince yapacagi dolandiriligi yapar kisinin genelde uyelik tarihine bakiniz uyeligi eskiyse poana gore guvenc saglama olasiligi fazladir.Bende bundan sonra ticaret poanina bakmiyorum uyelik tarihine bakarak alisveris yapiyorum.Cunku ticaret poani normal olan uyelik tarihi yeni olan armaxi kullanicisi cogu kisiyle beraber benide dolandirdi kayboldu ortaliktan.
Hocam ne tarih eskiliği ne puan hiç biri hiç biri bir insanı değiştiremez çünkü biliyor ki herkes buna üyelik tarihi eski yapamaz mı ? Yapar...
Unutmayalım ki yalancılık yeri geldiğinde dini kullanma ben suçsuzum ben haklıyım ben hiç yalan demem gabi konuşmaları herkes yapar.Bunun için bir forum da üyelik tarihi falan değişmez.
Zaten bu tarz kişiliği olan kişi bir çok lafı art arda kullanarak din,ben güvenlirim der ve şunu kesin işler.
Ve suçu ne olursa olsun sana yıkar o suçsuz sen suçlusundur.En ufak aksiliği bile büyüterek seni suçlar.Ve seni dinlemez
Velhasıl kimse ne akraba ne ortak haddinden fazla vererek ve üyelik arkadaşlık yılları gibi şeylere bakarak karar vermek düzgün değildir :)