Glsm Allah Rahmet Eylesin.'' Ben sabahlara kadar makale işini yetiştirip sabah derse gittiğim günleri bilirim. '' Böyle bişi olsa inanın işi iade ederim, ya aslında eski halim olsa belki yapabilirim. Dediğiniz gibi dışarıda çalışmaktansa makale yazmak daha çok getirisi olabilir. Ama tabiki dışarıda çalışmak komiliği garsonlugu düşünürek yazıyorum sürekli açık alanda oldugunuzdan canına insanın tık etmez. Ama makale yazarlığında sürekli kapalı alanda olundugundan dolayı bunaltabilir. Benim çalıştığım alan kapalı alan pencere falan öyle çok rahat biryer değil belki bundan yazamıyorum. Ama garsonlukta 12 saat çalışarak 40 tl alınıyor makale yazsan 12 saat +100 tl kazanılır. Kuzenim oturduğu ev var böyle çift camlı taksime falan heryere yakın en üst katta birde öyle biryerde otursam belki daha iyi olabilir tüm camları açarım canım sıkıldıkça iner gezer tozarım falan ama burda nereye gezcen tozcan ya aslında gezilirde ben ne kadar gezersem gezeyim pcye oturunca sıkıntı başlıyor. Sağlam bir psikolojik tedaviden başka carem yok sanırım. Dediğiniz gibi düzgün yapılırsa eğer iş birde sürekli iş olursa birde işi seversen ayda 1-2 bin tl kazanmak zor değil. Yazdığınız yazı için teşekkür ederim bu arada. Bazıları makale işini aşşağılayınca ister istemez heveste kaçabiliyor.