Merhaba Arkadaşlar :
İnternetten 6 aylık uğraş sonucu x.xxx rakamlar kazanmaya başladım diyebilirim bu rakamı güzel bir proje ile değerlendirmek istiyorum biliyorum bu tür konular yüzlerce binlerce açıldı fakat affınıza sığınarak bir kez de ben açmak istedim.
Yaklaşık ilk başta 600 700 TL gibi bir bütçe ile bir web site projesine girmek istiyorum bu konuda bazı hedeflerim var ;
1- Sabit İP adresi olan bir Hosting (hostgator , digitiealocean gibi firmalardan alınacak)
2- Blog tarzında bir işe girmek istediğimden NewsMag teması hoşuma gitti onu alacağım.
Bu konular şuan alt yapı için hazırlanacak şeyler fakat önemli olan "konu" web sitemin konusunu ne yazık ki bulamıyorum amacım 600 700 TL gibi bir rakamla internet kullanıcılarına yararlı bir bilgi ağı oluşturabilmek yada hoş vakit geçirmelerini sağlayabilmek ilk öncelikli hedefim bu ondan sonra tabi ayda düzenli bir kazanç sağlamak diyebiliriz.
Çok fazla şey istediğimin farkında olabilirim hatta şuan içinizden diyorsunuzdur aklımda güzel bir şey olsa ben yaparım diye ama siz beni yanlış anlıyorsunuz bu konuda ben sizden proje istemiyorum sadece projelendirebileceğim bir konu istiyorum misal bana şuan piyasanın xxx konusunda çok ihtiyacı var gibi dahada açarsak örneği "teknoloji" alanında bir site aç diyeceksiniz ben de bunu projelendirerek "webtekno" yu ortaya çıkartacağım.
Şimdiden Teşekkür Ederim.