-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Herkese hayırlı geceler iyi forumlar.
Bursa'da oturan arkadaşlarında bildiği üzeri bugün öğlen saatlerinde kent meydanında yakalanan canlı bombanın ifadesinde " Daha 19 adet bombanın yerleştirildiği ve 20.03.2016 Pazar günü patlatılması düşünüldüğünü ifade edilmiş"
Bursa'da oturan kardeşlerimiz , dostlarımız , Ablalarımız , Abiler'imize söylemek istediğim yarın ve bir kaç gün daha daha dikkatli olun dışarı çıkmamaya çalışın ve Çoçukla'rınızı vesayre dışarıya kesinlikle salmayın . . !
Tüm Vatandaşlarımız dikkatli olsun . . !
Duyalım Duyuralım . . !
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bomba riski her zaman her ülkede her şehirde vardı, yeni bir olay değil. Bu şekilde de tedbir olmaz. O zaman milleti "dikkat bugün size araba çarpabilir" diyede uyarın. Her zaman her kaza bela için dua etmeli, ve dikkatli olmakta fayda var. Eve kapanmak çözüm değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Allah Perişan etsin Dünyadada Ahirettede
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
mhalat adlı üyeden alıntı
Bomba riski her zaman her ülkede her şehirde vardı, yeni bir olay değil. Bu şekilde de tedbir olmaz. O zaman milleti "dikkat bugün size araba çarpabilir" diyede uyarın. Her zaman her kaza bela için dua etmeli, ve dikkatli olmakta fayda var. Eve kapanmak çözüm değil.
Sayın
mhalat bomba riski nasıl her ülkede her şehirde olabiliyor ilk olarak bunu açıklarsanız sevinirim. Yıllarca bomba patlamamış bir ülkenin vatandaşı olarak soruyorum.
Bu şekilde tedbir olmaz demişsiniz, Peki Hangi şekilde olur ? arkadaş kötü bir söz kullanan bir mesaj paylaşmamış, sizin umrunuzda olmayabilir fakat şuan ülkemizde bombalar patlıyor ve arkadaş duyduğu, bildiği veya düşündüğü birşeyi paylaşmış. Farz ediyorum ailenizden 5 birey ayrı ayrı günlerde, 5 ayrı trafik kazasına kurban gitseydi eğer, emin olun trafiğe çıkmayı yasaklardınız sevdikkerinize...
Tepkiniz anlamsız ve gereksiz olmuş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
JoeBLack aranızdaki ilişkiyi bilmiyorum tamamen yazdığınız yoruma istinaden bir cevap yazdım. İşin özüne gelecek olursak bu tür bilgilendirmeler belki bir gün hayatımızı kurtaracak haberimiz olmasa dahi.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.