Böyle bir saçmalık olamaz. Elazığ'dan 5-6 arkadaşım dün akşam yola çıktı bugün öğlen vardılar stada şimdi ne yapacaklar? Maç ertelenebilir anlarım ama seyircisiz oynanma kararı alamazsın. Hele ki maça 2 saat kala hiç alamazsın. Maç seyircisiz oynanırda, bu maçı Fenerbahçe kazanırsa işte o zaman olayların, söylentilerin önüne geçemezsin. Bu ülkede güvenilir bir kurum olmaktan çıkarsın.

Burada suçu Fenerbahçe'ye yüklemiyorum. Fenerbahçe sadece maça odaklanmış bir takım. Bu kararı alanlara söylüyorum. Büyük bir hata. Güvenliği sağlayamıyorsan bugün Adanaspor - Adanademir spor maçını neden seyircili oynattın? Konyaspor, Mersin İY ve Bursaspor seyircisi bugün maçlarda neden içeri girdi? İstanbul'da yaşayanlar insanda bu şehirde yaşayanlar insan değil mi?

Maçı erteleyecekler başka çareleri yok. Bu kararın hata olduğunu anlayacaklar böyle maçı başlatamazlar. Galatasaray'a haksızlık. Ortada ceza yokken seyircisiz bir maça bile çıkartamazsın kalkmışsın derbi maçta seyirci olmayacak diyorsun. 30 milyon Galatasaray taraftarı çıkıp Kadıköy'de neden seyirciyle oynandı sorusuna cevap verebileceklerse buyursunlar. O dönemde de terör vardı, o dönemlerde de bombalı eylem olmuştu bu ülkede.