Arkadaşlar bence yanlış düşünüyorsunuz bugüne kadar bir logoya 20 lira verip yaptırdıgımda oldu 125 lira verip yaptırdıgım da 20 liraya yapan adam aynısını yapıyorken ben ne diye 125 lira ödeyeyim kardeşim ?
Madem öyle tavan fiyat uygulaması gelsin hiç bi farkı yok adamın 20 liraya yaptığı logo daha güzel ama sorsan profesyonel vektorel bilmem ne yemişim profesyonelini. He yüksek fiyattan yapan düşük fiyattan yapandan daha iyi yapıyorsa işini zaten müşterisi olur. Ama bu adam nasıl 5 liraya yapar biz şu kadara yaparken nasıl piyasayı aşağı ceker diye bır yaklaşım yanlış ki recepacs kardeşim biliyorsun ki sende normal de 20 liraya yapılacak işi ek makalelerle 60 lira olarak yaptık bu hafta yani öyle beleşci olduğumdan falan demiyorum ama olay bu.
İnternet dünyasında yıllardır varım yıllardır da iş verıyorum bir şekilde aynı işi 10 liraya yapan varken 100 liraya yapanında olması o işin 100 liralık bir iş olduğu anlamına gelmez. He 10 liralıktır da demiyorum ama zaten müşteri o işin 100 liralık oldugunu düşünüyor ise getirir size verir. Getirip size vermiyor ise satıcı olarak sizde bir sorun olduğundan olabilir.