kralizasyon adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş. İyi çalışmışsınız.Yalnız yorum göndermede bir sorun var. Yorum gönderilemiyor.
zaten en çok coments.php de sıkıntı yaşadım :) birazdan bir bakayım. bilgilendirme için teşekkürler.
SeçkinYılmaz adlı üyeden alıntı
Çalışma başarılı olmuş psdown ekibi olarak wordpress e dökülmüş halini yapmıştık fakat domain ile google arasında bir sorun olduğundan dolayı yayınlamamıştık.Bu konudan sonra yayınlarmıyız bilemiyorum.Ama entegre başarılı olmuş
hocam benim entegre etmemdeki sebep sadece psd to css ve css to worpress öğrenmek için, nede olsa ilk çalışmam, mutlaka bir çok eksikleri olabilir, ama usta arkadaşların dökümleri mutlaka benim çalışmamdan kat kat daha iyi olur. o yüzden vazgeçmeyin.
Berkant KONAC adlı üyeden alıntı
Mükkemmel paylaşır mısınız?ben paylaşmak isterim, fakat @berkay arkadaşımız css döküyor ve kendisi wordpress entegre edip paylaşacağı için ondan izinsiz paylaşmayı doğru bulmuyorum. ayrıca @Berkay arkadaşımızın benden daha kaliteli iş çıkaracağından eminim.
ama sidebardaki Son Yazılar ve popüler yazılara bir türlü karakter kısaltması yapamadım.