Direk acımasızca yorum yapıyorum. İçerik kalitesiz. Örnek olarak "mutfak dekorasyonu nasıl olmalı" başlıklı yazınızı okuduğumda bana bu konuda hiçbir yol gösterici bilgi sağlamadı. Anlatım bozuklukları ve cümle düşüklükleri vardı. Ben bu konuyu araştıran bir kişi olsam ve google bu yazıyı karşıma çıkarsa direk geri tuşuna basar araştırmaya devam ederim.

Peki ne olsa okurdum? Örneğin bir üniversite hocasıyla bu konuda röportaj yapıp renk uyumu, kullanılan malzemelerin sağlık açısından önemi, bilmediğim fonksiyonel mobilya çeşitleri konusunda bilgi verebilirdiniz. Eski mobilyaları değerlendirme konusunda uygulamalı video ve açıklamalar ekleyebilirsiniz. Alanında başarılı bir dekorasyon firmasıyla röportaj yapıp hem firmanın tanıtımını yapabilir hem de kullanıcıya profesyonel kaynaktan bilgi sağlayabilirdiniz.

Google artık kullanıcının sitenizi beğenip beğenmediğini büyük ölçüde algılayabilecek yeteneğe sahip. Okuyucu yazınızı okuduğunda beğeniyorsa Google da beğenir ve hitiniz artmaya başlar.