darkthepro adlı üyeden alıntı

Yazıyı okurken sadece güldüm bir yazılımın fanboyluğu bu kadar yapılır heralde yada steve canlandı reklam yapıyor android ve ios arasında karşılaştırma yapacaksaniz tarafsız olmanız lazım ki sizde gram dahi bu yok android geliştirilmeye açık bir platform herşeyi geçtim icloud gibi bir olay yaşamadı bile hani güya o muhteşem sorunsuz dediğiniz fbi apple ürünlerini hackler çok zor değil adamların istediği istendiginde girip uğraşmadan çıkmak yani backdoor olayı yoksa 1 telefona yoğunlaş kolay ama her seferinde bu işi tekrarlanması lazım kısacası iki platformda güvenli değil, güvenlik virus programı yada işletimle olmaz hemen hemen kullanıcıya bağlıdır yinede ios androidten biraz daha güvenli

Öncelikle en azından güldürdüğüm için sevindiğimi belirtim :) Tabiki Ios dan tarafız, Android gibi bir sistemin savunulacak tarafı yok . iCould Sonuçta sunucu tabanlı bir sistem Hacklenebileceğini herkes biliyordu . . İcould dahil edicekseniz hesaba , O durumda Gmail cocuğun 13 yaşında bir çocugun hacklediğini unutmayın derim . Yazı blogger amaclı yazı sonuçta çok dikkatli detaya girilmiş bir yazı degil. Windows neyse android amca cocugu gibidir. Her Tarafı güvenlik açıkları ile dolu. Ayrıca ; Dropbox Hacklendiğini bilmediğinizi varsayıyorum.