-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhaba, bir arkadaşım Themeforest'ten newspaper temasını almak istiyor. Maddi durumu yeterli gelmediği için yarı yarıya alalım şeklinde bir teklif ile bana geldi.
Bende hem yardımcı olmak adına, hem de premium lisanslı bir temam olması amacıyla olabilir dedim.
Sorum şu; bu temayı aldığımızda ikimizde kendi sitelerimizde kullanabilir miyiz?
Lisans işlemi activation code ile mi yoksa bizim Türk yapımcılarımızın yaptığı gibi domaine lisans ile mi alınmakta acaba?
Teşekkürler, iyi forumlar.
BlackBull
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress !
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bir PM alabilirmiyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Lisans bağlama olayı nasıl oluyor net bilgim yok ancak normal lisansta sadece bir domainde kullanabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
normal lisans tek site. pahalı olanda sınırsız site.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Soyle oluyor. Envatonun eklentisini kuruyorsun temayi kurduktan sonra. Envato tool kit sana envato kullanici adini ve api numarasini soruyor. Sende giriyorsun girdikten sonra tema guncellemesi felan gelirse oradan yapiyorsun. Iki adet siteye kurarsin calisir ama emek hirsizligina girer ki onuda tavsiye etmiyorum...
Cbaran
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Üstadım; Envatodan tema aldığınızda hangi site için kuracağınızı soruyor sadece. Satın aldıktan sonra txt lisans ve temanın dosyalarını indirebiliyorsunuz. Lisans anahtarı vb. şeyler gelmiyor.
İstediğiniz kadar sitede kullanırsınız ama asıl yetki demo aldığınızda belirttiğiniz sitede diğer kuracaklarınız emek hırsızlığına giriyor. Bu size kalmış bir durum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
comutsoft adlı üyeden alıntı
Soyle oluyor. Envatonun eklentisini kuruyorsun temayi kurduktan sonra. Envato tool kit sana envato kullanici adini ve api numarasini soruyor. Sende giriyorsun girdikten sonra tema guncellemesi felan gelirse oradan yapiyorsun. Iki adet siteye kurarsin calisir ama emek hirsizligina girer ki onuda tavsiye etmiyorum...
ben tema aldım fakat öyle şeyler demediler bana, update leri manuel yap diyor bana
May the force be with us...
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Hocam 59 dolarlık tema alıp tek sitede kullanmak biraz şey kaçar zaten yazılanlara göre kullanılabiliyormuş...