KaGaN
1881-193∞
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Coğrafyacı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba.
HP DV6 laptop kullanıyorum işlemci çok ısınıyordu fanı toz tutmuştur deyip içini açayım dedim bayağı karmaşık çıktı ama fana ulaştım sonuç olarak -tozdan değilmiş kendisi böyle ısınıyormuş-.
Sonra dağıttığım laptopu toplayayım dedim ama bir de ne göreyim anakartın ön kısmındaki mikrofon girişi ve 1 hoparlör girişi yamulmuş kasayla bağlantı kurmuyor. Biraz zorlayayım belki girer dedim komple giriş elimde kaldı(nasıl dandik yapmışlarsa artık).
Şu an öndeki 1 hoparlör ve mikrofon çalışmıyor ayrıca mouse padin ışığı da yanmıyor(çalışmasında sıkıntı yok sadece çerçeve ışığı bozuk).
HP servisini aradım komple anakartı değiştirmek gerekir 400$ tutabilir dediler. Ben bunu alıp elektrikçiye versem lehimle halledebilir mi?
Not:Kopan parça çok küçüktü ertesi gün ev temizlenirken süpürgeye kaptırılmış.
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
çok bahtsızmışsın be hocam. sana tavsiyem usb girişine takılabilen ses kartlarından alman. üzerinde kulak ve mikrofon girişleri mevcut. senin sorununa kökten çözüm. ben kullandım gayet iyi. slinkte işine görür bütçen varsa creative daha iyidir.
Ek : mousepadi de boşver hazır masrafa girmişken onada bir fare alırsın. ;)
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hoparlör ve mikrofon çalışmıyor diyince o şekilde öneride bulunmuştum. girişlerde sorun yoksa tümleşik hoparlör için masraf etmeye değmez bence. Tanıdık bir yer olsa (bilgisayar servisi) yaptırırsın da diğer türlü çok para isterler.