Arkadaşlar sizinle bir hikayemi paylaşmak istiyorum gerçekten denedim ve aynı sonucu gördüm :) Yaklaşık 5 senedir iPhone kullanıcısıyım. Şuanda iPhone 6 kullanıyorum güncellemeyle birlikte pil sorunuda birlikte geldi telefon %40 'a gelince kapanmaya başlıyordu götürdüm Zorlu'daki yere ancak çok sıra olduğundan dolayı bizi Beşiktaş'taki KVK'ya yönlendirdiler orası bunlarla ilgileniyor bizim yerimiz gibisinden yönlendirme oldu her neyse götürdüm cihazımı, cihazımda hiç bir darbe olmamasına rağmen telefonu alan kişi telefonda çizik ve kırık var diye girmiş 2 gün sonra 1.200 TL ödeme çıkarttılar bende kabul etmedim geri aldım telefonumu. Aradan 2 hafta geçti başka bi arkadaşım götürdü aynı sıkıntıyla ve onun cihazının benimkinden daha temiz olduğunu iddaa ederim. Girişi yapan arkadaş yine [B]cihazda kırık tespit edildi [/B yazmış. Tabi yine 1200 TL çıkarttılar bizde cihazın parça değişimini istedik ancak böyle birşey mümkün değil cevabını aldık :)

Aklımda şu soru doğdu. "Acaba cihazınızı değiştiriyoruz derken başkasının telefonunu sıfırlayıp bize geri mi kakalıyorlar?"

O çok övdüğümüz apple sözde garantisi yalan mı ? Gerçekten çok şaşırdım diğer ülkelerde de aynı şeyimi yapıyorlar diye düşünmeden edemiyor insan.