Site Adresi : (PM ile verilebilir.)
Sitenizin İçeriği : Eskiden bakanlığa bağlı il müdürlüğü sitesiydi.
Pagerank Değeri : -
Alexa Değeri : --
Günlük Tekil Hit : Analytic hesabı ekli değil.
Domain Yaşı : 3 yıl 2 ay
Ücret : ( 70 TL süresiz)
Maks. Satılacak Link : 6
Ödeme Şekli : TEB - EnPara

Yazı, resmi ile beraber size aittir. Biz yazı yazmıyoruz. Siz bize yazı ve resim ile birlikte teslim ediyorsunuz.

Kabul Edilmeyecek Siteler

Ha-ck, Wa-rez, Adu-lt, Siyasi Parti, Bürokrat ve buna benzer sitelerin yazıları kabul edilmemektedir.

Gov.tr uzantılı internet sitesinden tanıtım yazısı satışına başlanılmıştır. Maksimum 6 adet link satılacaktır. Linkiniz 1 ay sitede kalacaktır. Kesin alacaksanız pm atın şayet almayacaksanız yalandan bizimde vaktimizi çalmayın.

Fatura isteyenlere rakam + kdv şeklindedir. Fatura için adınız soyadınız ( yada şirket adınız ) adresiniz, Tc kimlik numaranız (şirketler için vergi daireniz ve vergi numaranız) ihtiyacımız mevcuttur. Bunları bildirirseniz faturanızı keseriz.

Bakanlık siteleri artık subdomainlere taşıdı. Bizim tanıtım yazısı satışını yaptığımız sitede bakanlığın subdomainine taşındı 1 yıl kadar önce. Domain kullanımı ve yönetimi de bize kalmış oldu. Bundan dolayı domaini biz yönetiyoruz.

Sitenin kapanırsa diye çekinceniz varsa yine aynı şekilde 2 adet daha domainimiz var gov.tr uzantılı. Yine 2 domaininde yönetimi bize ait ve herhangi bir müdürlük yada birim kullanmamaktadır. Tüm satılan tanıtım yazıları eğer bu domain kapanırsa oraya aktarılacaktır. Bu domain müşteri güvenliği nedeniyle yalnızca satın alımı yapan kişilere söylenecektir. Ayrıca bu domain 2 yıldır tarafımızca işletilmektedir. Şuana kadar herhangi bir sorun olmamıştır.

İyi günler dilerim.