Google'ın yine kendisine ait çok gelişmiş analiz araçları olduğu halde, hala neden şu alexa'yı baz alıyorsunuz anlamıyorum gerçekten :) Ayrıca Alexa sıralaması ile kelime'nin googledaki organik sıralamasının herhangi bir alakası yok. Alexa siteye giren çıkan sayısının çokluğuna göre dünya çağında siteleri sıralayan bir site.

Sıralamadan kaybolan kelime özellikle yeni sitelerde çokça olan bir durum ki bu sıradan bireşeyde olabilir kötü bir duruma işarette olabilir. Şimdi burda seo ile ilgili bi sürü ahkam kesmek istemiyorum herkese önerebileceğim tek bir şey var, trafik, sıralama gibi analizler ve takip için, google wm tools ve google analytics'i kullanmayı öğrenin. Çünkü analytics fln öyle sadece siteye giren kişi sayısına bakılmak için yapılan birşey değil gerçekten gelişmiş bir araç.

Son olarak ta olmazsa olmaz olan google bloglarını takip edin, algoritmik veya teknolojik gelişim yada değişimleri saklamıyorlar kimseden açıkça anlatıyorlar, bakıp, açıp okursanız gerçekten fikir sahibi olabilirsiniz.