Forumda güvenlik adına ne olması gerekiyor sence?
Alışveriş yapan sensin, buna göre kendi güvenliğini kendin sağlayacaksın.
Telefon numarası alıp, arayıp sizmisiniz falan muhabbeti yapıcaksın yüksek miktarsa.
Ondan sonra, telefon numarasını mesaj olarak göndericeksin operatore kimin adına kayıtlı diye, aynı isimse sıkıntı yok, farklı isimse bilki açık hattır dolandırıcaktır.
Basit aslında zor birşey yok.
Alışveriş yapan sensin, buna göre kendi güvenliğini kendin sağlayacaksın.
Telefon numarası alıp, arayıp sizmisiniz falan muhabbeti yapıcaksın yüksek miktarsa.
Ondan sonra, telefon numarasını mesaj olarak göndericeksin operatore kimin adına kayıtlı diye, aynı isimse sıkıntı yok, farklı isimse bilki açık hattır dolandırıcaktır.
Basit aslında zor birşey yok.
neler mi yapılabilir?
önüne geleni paypal bölümüne almayacaksın. ( tc kimlik doğrulaması yapmış olmayanlar veya 10 trader aşağısı giremeyecek)
yeni üye olmuş olanları da almasınlar.
keşke böyle bir şart olsaydı da bende bu bölüme giremeseydim. dolandırılmamış olurdum bu mantıkla da.
o yüzden o söylediğin saçma şeyleri kimse yapamaz. bu işle uğraşmadığın için sana çok koaly geliyor. günde 7 8 kişiden paypal alan tek tek onlarla uğraşacak vakti bulamaz.
bu söylediklerim *** da var. açılan şikayet konusunda **************ya 24 saat verilir. sorun giderilmezse adamı banlarlar. burada 5 gündür adamı banlayamadılar. adam foruma girip sürekli birilerini dolandırmaya devam ediyor.
o yüzden bana güvenlikten bahsetme.