Arkadaşlar ben öğrenciyim. Ailemin maddi konuda sıkıntıları var onlara yük olmak istemiyorum. Okula pazar gününe kadar 300 tl kadar bir ödeme yapmam gerekiyor, bu sebepten dolayı acilen para kazanmam gerekli. Her türlü iş tekliflerinize açığım. Aşağıda daha önce yaptığım (aklıma gelenlerden, gelmeyip yaptıklarımda vardır elbet) işleri yazdım.
1- 3 sene kadar makale yazarlığı yaptım. (film sitelerinde, bloglarda, haber sitelerinde)
2- İnstagram ve twitter panelleri satışı yaptım.
3- Birçok forum ve site yönettim.
4- Mybb uzmanıyımdır.
5- Üyelik açma, konu açma, c/p gibi birçok iş yaptım.
Aklıma şimdilik gelenler bunlar. 10-15'e çıkacak kadar iş yapmışımdır ancak aklıma gelenler bunlar dediğim gibi. Bu yüzden her türlü iş teklifinize açığım. Çok iyi bir şekilde yapacağıma inanıyorum.
Abilerim dediğim gibi aileme yük olmak istemiyorum bu yüzden 3-4 gün içerisinde 300 tl kadar kazanmam gerekiyor. Bu yüzden bu süre zarfında ödeme yapabilecekler ulaşırsa çok minnettar olurum. İnanıyorum ki wmaracı ailesi bana iş bulmam konusunda yardımcı olacaktır. Allaha emanet olun.
BU ARADA PARAYA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN YAKLAŞIK 1,5-2 SENELİK 7400+ TAKİPÇİLİ İNSTAGRAM HESABIMI SATIYORUM. FİYAT TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM. FAZLA DA GÖZÜM YOK. HESAP BOŞTUR TAMAMEN. PMLERİNİZİ BEKLİYORUM..
SUANA KADAR TOPARLANAN MIKTAR : 150/300 TL