BaritonMedya adlı üyeden alıntı
Bu konuda pek çok alternatif oluşturulabilir. Benim bir eğitim sitesinden beklentim, eğitim konusunda FAYDA SAĞLAYAN ve bunu yaparken, gündemi de yakalayan sitelerden yana. Bir öğrenci için eğitim ise bu, okuduğu alandan tutun da, reel yaşamındaki hareketlerine, kendini geliştirebileceği bilgilerden, alternatiflerden, etkinliklere, fikir fırtınalarından, güncel duyurulara kadar öğrencileri ilgilendiren pek çok şey olabilir. Bu konuda en son, üniversite öğrencilerine yönelik bir projede çalıştım. Oldukça büyük kitlelere ulaşıyorduk mesela.1- Amaç
2- Yöntem
3- İsim
Bunları projenizin merkezine koyarsanız, emin olun daha rahat ilerleyeceksiniz. Öğrenciler ile ilgili olsun, her şey olsun mantığından ziyade, öğrencilerin her yerde öğrenemeyecekleri şeyler olabilir. İnternet bu konuda bilgi çöplüğü haline dönmüş. Bu algıdan kurtaran, geniş misyonlu bir proje, yürür de yürür.
Öncelikle zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten aradığım cevap bu diyebilirim. Çoğu konuda tamamım ancak tema konusunda kararsız kaldım. Özelden size atacağım temaya göz gezdirir misiniz acaba?