Merhabalar az önce adsense hesabım durduruldu, bu hesap benim için çok önemli gelen mail adresini asagida paylaşacağım buna istinaden hesabı yeniden aktif ederim diyen kişiye 500 tl ödül vermeyi düşünüyorum. Mail içeriği şu şekilde,

Sayın Kullanıcımız,

Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Mevcut hesap durumu:: Devre dışı

Gerekli işlem: Yok



REKLAM HEDEFİNİN VEYA YAYINININ DEĞİŞTİRİLMESİ:

Yayıncıların Google reklamlarının düzenini, davranışını, hedefini veya yayınını Google tarafından izin verilmeyen herhangi bir şekilde değiştirme yetkisi yoktur. Bu, aşağıdakileri kapsar, ancak bunlarla sınırlı değildir:

gizli veya alakasız anahtar kelimeler kullanarak reklam hedefinin değiştirilmesi

Ödeme

Hesabınız kesin olarak devre dışı bırakıldığından, hesap bakiyeniz size ödenmeyecektir. AdSense Şartlar ve Koşulları'nda (https://www.google.com/adsense/localized-terms) belirtildiği gibi, Google, program sözleşmesinin ihlali durumunda yayıncılara ödeme yapmama hakkını saklı tutar. Bu adımın, AdSense programının kalitesini sürdürmek ve AdWords reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak amacıyla uygulamaya koyulduğunu bilmenizi isteriz. Hesabınızdaki kazançlar, bu durumdan etkilenen reklamverenlere iade edilecektir.



Siteler Devre Dışı Bırakıldı

Hesabınızın program politikalarımızı ihlal ettiği tespit edildiğinden, para kazandığınız tüm sitelerin reklam sunma özelliği devre dışı bırakıldı ve bu siteler artık AdSense programına katılmak için uygun değil.



Başka hesap açılamaz

Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, AdSense programına katılmaya devam etmesine izin verilmediğini bilmenizi isteriz. Devre dışı bırakılan hesaplarla ilgili daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizdeki SSS'yi inceleyebilirsiniz: https://support.google.com/adsense/answer/2576043?utm_source=crs&utm_medium=email&utm_campaign=notificationhl=tr&answer=2576043&topic=1342777&ctx=topic.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Google AdSense Ekibi