SyncMaster adlı üyeden alıntı

İnşallah. Google amca gelmiş diyor ki Türkiye'de teknoloji açısından büyük gelecek var falan diye.

Ki şöyle birşey söylemek istiyorum 1) kodlamaların hepsi ingilizce yapılıyor Türkiye'nin geride kalması normal. 2) Google.cn'yi bir Türk hacker index atmıştı anasayfasına , microsoftu hackleyenler genel Türkler , Facebook'u büyüten , Google'yi büyüten , Twitter'ı büyüten vs.. Hepsini Türk'ler sayesinde kazandı. Benim gözlemlerime göre , Türk siteleri daha iyi kodlanıyor tasarımları daha iyi yapılıyor hemde normal bir insan yapıyor bunu Google ise Taaa çinden adam getirtiyor logo için. Ki bir Türk grafiker'ine versen o görevi 2 katını yapar diye tahmin ediyorum imkanı olduğu sürece.. Yani tamam amerikayla aramızda fark var ama fark olmasının sebepleri belli şartlar eşit olsa Türk'ler Google falan felan yalan olurdu internet aleminede Türk'ler yönetirdi. Gerçi olcak diye düşünüyorum en sonunda bunlarda olucak..

Sadece buda değil, Google'ın bize verdiği değer; translate.google.com alt alan adı global ancak Yandex'e bak, ceviri.yandex.com :)

Biz bize değer verene değer verir isek yine o değerbize geri döner. Ancak biz Google'a hizmet etmeye devam edersek dünya bilgi bankası olma ve ücretli arama hayaline ulaşacak. İşte o zaman çok geç olacak.

İstediğim şey Google'ın bitmesi değil; Tek hedef "Eşit pazar payı"....