-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her üye haftada 1 veya bir sayaç konulabilir kendi konusunu komple silme hakkı olsun. Bu sayede hem SQL şişmez hemde gereksiz konuyu konu sahibi daha iyi bildiği için veri tabanına destek sağlamış olur. Daha kaliteli bir forum olabilir. Tabi bu işlemin bir sınırı olmalıdır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kesinlikle artılıyorum sebebi ise gereksiz gördüğüm konularımı editleyip bildirmeme rağmen uzaklaştırılmıştım.
Yetkililere duyurulur. SQL'de saklasanızda kimsenin özgür iradesiyle oluşturduğu bir başlığı silmeside aynı özgür irade çerçevesinde engellenemez benim görüşümle.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Güzel bir konuya değinilmiş. Konular silinmiyor, sadece kilitleniyor. Silme olayıda olmalı bence tabi belli şartlar altında.
TurkBeyi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%89)
Adam konuları açtı açtı, milleti dolandırdı silme hakkını kullandı ? Eee, ne olacak gel de kanıtla. Boşuna mı ticaret puanı verilirken konu giriliyor arkadaşlar. Tamamen mantıksız, işinize yaramayacak ticaret konusu açmayın, he derseniz normal konular için silinme hakkı olsun ona tamam derim ama kesinlikle ticari konular silinmemeli.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
TürkBeyi Hocam benim yorumumda o yönde dikkat ederseniz zaten silme olmasına gerek yok ama artık gereksiz gördüğün veya o anın şartlarıyla açılmış bir konuyu ben sildirmek istediğimde silinmese dahi en azından sadece klasik yöntemle talep doğrultusunda bir çöplüğe gönderilebilir.
Ticaret konusunda tabikide silinme durumu söz konusu olamaz.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Böyle birşeyin olması şuan için mümkün değil. Açılan konularda bir sorun olsa ileriki süreçte nerden arayıp çıkartacağız o konuda olan bitenleri. Birçok üye işi bitince konumu sileyim mantığında böyle olmaz önemli olmadıkça konuları kesinlikle silmiyoruz kaldı ki bu yetkiyi üyelere verme ihtimalimiz %10 o da bir ihtimal daha açık konuşayım çok çok küçük bir ihtimal ..