-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Yönetimden birisi veya birileri kendi fikirlerine ve görüşlerine zıt düşen konuları silmekte çok hızlı(lar).
Bu konuya yeni başlık açarak değinmek istiyodum aslında ancak yine fikir ayrılığı yaşarsak ceza yerim diye bi düşüneyim demiştim.
4 kişi bu mesajı beğendi.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
TRomantik adlı üyeden alıntı
Yönetimden birisi veya birileri kendi fikirlerine ve görüşlerine zıt düşen konuları silmekte çok hızlı(lar).
Bu konuya yeni başlık açarak değinmek istiyodum aslında ancak yine fikir ayrılığı yaşarsak ceza yerim diye bi düşüneyim demiştim.
Katılıyorum.
https://www.dopinger.com/tr
Asutay
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
O kadar vip üyelikten para kazanıyor forum bırakında sql şişsin çözümünü onlar bulsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Research Analyzer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Günde yüzlerce konu açılıyor, bu konuların yarısı silinse 404'e düşer sayfalar. İlerisi için sağlıklı bir şey değil hem arama motoru anlamında hem de forum içi yapıda
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Şu an böyle bir yenilik düşünmüyoruz. Silinmesini istediğiniz konuları rapor ederseniz moderatörlerimiz işlem yapıyor zaten.
Bazı arkadaşlar işlerine gelen konuları siliyorlar, diğerleri kalıyor gibi yorumlarda bulunmuş. Olayı detaylıca bilmeden dışarıdan yorum yapmak ne kadar kolay. Düşünce ve fikirlere saygılıyız. İçerisinde hakaret geçmediği sürece tüm üyeler düşünce ve fikirlerini belirtmekte özgürdür. Aynı şu an belirttiğiniz gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Eski konuların silinmesi forumu amacından çıkarır, örneğin kullanıcı sitesinde bir sorun yaşadı, aynı sorunun çözümü atıyorum 2012 yılında bulunmuş. Bu konuyu silmiş olsaydık aynı konu tekrar açılacaktı.
İşin en önemli kısmlarından biri de güvenlik, herhangi bir konu üzerinde sorun yaşanabilir, sadece ticaret yönünden bakmamak lazım. Bu tarz sorunların yaşanmaması için konuların silinmemesi daha uygun. Bir arkadaş konular düzenlenebilir demiş, evet düzenlenebiliyor ama biz de geçmişi görebiliyoruz ve eski haline getirebiliyoruz.
Bir arkadaş konularını düzenlediği için uzaklaştırılmış, evet doğrudur, konularınızı düzenleyerek forumu çöp haline getiremezsiniz. Rapor edersiniz eğer şartlar uygunsa ve gerçekten silinmesi gerekiyorsa biz ona göre işlem yaparız. Herkes konusunu düzenlerse forumda konu kalmaz.
Forum demek bilgi paylaşımı demek bunu unutmayalım. Bilgi paylaştıkça çoğalır.
2 kişi bu mesajı beğendi.