Bir kaç sitem var amatör olarak uğraştığım.Dizi film, şarkı türkü, tüketici şikayetleri vs. baktım bu sitelerin hit durumu artık reklam almaya elverişli yaklaşık günde 10 k ya ulaşmış ama adsense malesef red red red.
Bu duruma çok sinirlenen ben hemen girdim bir adet domain alarak bakalım tamamen özgün yazınca adsense verecek mi bu google amca diyerek yeni makale okuma sitesi açtım.Günde bir makale yazmaya çalışarak site üzerinden başvuru yapacağım günü iple çekiyorum şimdiden.
Makale Oku sitesinde ne var diye sorarsanız tamamen özgün olarak eklenmiş makaleler bulunmakta.Bu makaleler amatörce tarafımdan yazılmakta yazılırken bazen eki kitaplardan yararlanılmaktadır.Makale Oku siteme kendi çektiğim resimler dışında resim eklemeyi de düşünmüyorum.
Sizlerden ricam bu siteye adsense alabilmek için gözünüze takılan eksiklik vs.Bildirmeniz.Makale oku sitesine herhangi bir seo vs.falan yaptırmadım çokta düşünmüyorum bunları.Sitedeki künye gizlilik vs.kısımları düzenleyececem o kısım aklımda.Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. www.makaleoku.net