Hocam Facebook u anlamak zor ben biraz uğraştım konu resmini değiştirince kabul etmeye başladı ilk etapta debugtan bakıyorum önce yasak diyor resmi ayarlayinca kabul ediyor ancak paylaşınca bugün gene yasakladı
Acaba temada mı sorun var mesela imzadaki sitem şükür hiç yasaklanmiyo ama bu sitem hep ban yiyor
Şimdi ise eski linklerimi paylaşıyorum yasak yemiyor ama yeni paylaşım ban yiyor gerçekten çok kafa yoruyorum ama tam oturtamadim her gün ban yiyen hesap açmaya başladım
Ek Olarak:
CivanDemir adlı üyeden alıntı
Çok seri link paylaşma
Belirli aralıklarla paylaş bazen biraz gecikmeli at
Link attığın zaman yanına farklı metinler gir. Kopyala yapıştır yaparak sürekli aynı şeyi paylaşma.
Hocam edindiğim tecrübeyle pek bi alakası yok dediklerinizin imzadaki sitemi aynı şekilde link kısaltma ile kısaltıp paylaşıyorum ve seri olarak 20 grupta falan şükür bişi olmuyor
Ama bu sitemde bu oluyor işte ya sistemdeki ya İp den bence yanı bu asıl sormak istediğim bu sistem ve arka plandan anlayan varsa bakabilirmi debugtan falan İngilizce ya debug pek anlamıyorum
Ek Olarak:
KerimYaman adlı üyeden alıntı
- Hesabınızı telefon ve kimlik onaylayın.
- Hızlıca paylaşmayın mesela bir grupta 16.15'te diğer grupta 16.20'de paylaşın.
- Hep aynı şeyi paylaşmayın.
- Birde linklerinizi kısaltma sistemleriyle kısaltıp paylaşın.
Hocam onuda denedim bir işe yaramadı tekrar diyorum sistem kabul etmiyor bence defalarca yazdım faceye bu konuda ama çözüm olmadı acaba yeni bir güncellememi geldi ve bu ggüncelleme benim siteye tersmi geliyor eğer boyleyse imza daki sitem niye olmuyor ne yapmam gerek
Sorun sitem bu
tıklayınEk Olarak:
Erkan33 adlı üyeden alıntı
@koz4 Bu konuda biraz şanslıyım facebook beğeni sitem var her dakika flood atıyorum durumlara gruplara hesabım bile kapanmıyor linklerde silinmiyor
Hocam o nasıl oluyor biraz açar mısınız