lostyazilim
tr.link

Grafik Tasarım Kazanan ya da Okuyan var mı?

6 Mesajlar 871 Okunma
acebozum
tr.link

60423 60423 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)
Grafik tasarım kazanan yada çu anda okuyan okuyupta iş buşan varmı arkadaşlar gazi üniversitesi grafik tasarımı tutuyor 260 puan sıralamamda 290 bin bence bana göre gayet iyi sizler neler düşünüyorsunux

wmaraci
reklam

A4Proje A4Proje theWP.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 106 / 74
  • Ticaret 18, (%100)
Ben bölüm mezunuyum. Özel sektörde çalışmayı düşünüyorsanız ve birazda becerikliyseniz (tasarım yönünden) tercih edebilirsiniz.

Ama devlette bir şekilde çalışmayı düşünüyorsanız çok zor. Henüz devlet bizim ne iş yaptığımızı bilmiyor. Örneğin teknoloji tasarım dersine marangozları atıyor :)
pckoloq

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

A4Proje adlı üyeden alıntı

Ben bölüm mezunuyum. Özel sektörde çalışmayı düşünüyorsanız ve birazda becerikliyseniz (tasarım yönünden) tercih edebilirsiniz.

Ama devlette bir şekilde çalışmayı düşünüyorsanız çok zor. Henüz devlet bizim ne iş yaptığımızı bilmiyor. Örneğin teknoloji tasarım dersine marangozları atıyor :)

Hocam etrafımdakilere grafik tasarım dediğimde bana işsiz kalırsın para kazanamazsın dediler içime kurt düştü çizimlerim iyidir kendi i geliitireceğim jesin okurken boşboş durmam ne önerirsiniz bana

• Üyelik 14.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 106 / 74
  • Ticaret 18, (%100)
İyi bir tasarımcı olursan asla işsiz kalmazsın aksine aranan kişi olursun ve bir hayli yüksek maaş alabilirsin. Ajanslar seni seçeceğine sen ajans seçer pozisyona gelirsin. Tabi bu söylediklerim özel sektör için geçerli.

Benim okula yazılmam şans oldu biraz. Geleceğim mesleği diyip okul temsilcimize inanıp girdim ama çok şükür kendimi geliştirmeyi başardım. Grafik demek sadece el çizimi demek değil. Eğer öyle olsaydı emin ol benim okul bitmezdi :) Çizim tekniklerini bilirim ama elimin ayarı yok. Bende renk bilgisi ve tasarım olarak iyiyim.

Demem o ki okulda tasarım öğretmezler ama hocaların konuştukları ve bol bol örnek yaptırmaları sonucu bir ucundan tutup kendini geliştirirsen gerçekten güzel meslektir.
60423

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1503
  • Beğeniler 584 / 496
  • Ticaret 20, (%100)

A4Proje adlı üyeden alıntı

İyi bir tasarımcı olursan asla işsiz kalmazsın aksine aranan kişi olursun ve bir hayli yüksek maaş alabilirsin. Ajanslar seni seçeceğine sen ajans seçer pozisyona gelirsin. Tabi bu söylediklerim özel sektör için geçerli.

Benim okula yazılmam şans oldu biraz. Geleceğim mesleği diyip okul temsilcimize inanıp girdim ama çok şükür kendimi geliştirmeyi başardım. Grafik demek sadece el çizimi demek değil. Eğer öyle olsaydı emin ol benim okul bitmezdi :) Çizim tekniklerini bilirim ama elimin ayarı yok. Bende renk bilgisi ve tasarım olarak iyiyim.

Demem o ki okulda tasarım öğretmezler ama hocaların konuştukları ve bol bol örnek yaptırmaları sonucu bir ucundan tutup kendini geliştirirsen gerçekten güzel meslektir.

keşke ailemde böyle düşünse hocam sizinle daha çok sohbet etmek isterim bu konuda skype ekleme imkanınız varmı? web.corsair
A4Proje

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafik Tasarım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 106 / 74
  • Ticaret 18, (%100)
Tabi eklerim ;)
60423

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al