60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Grafik tasarım kazanan yada çu anda okuyan okuyupta iş buşan varmı arkadaşlar gazi üniversitesi grafik tasarımı tutuyor 260 puan sıralamamda 290 bin bence bana göre gayet iyi sizler neler düşünüyorsunux
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ben bölüm mezunuyum. Özel sektörde çalışmayı düşünüyorsanız ve birazda becerikliyseniz (tasarım yönünden) tercih edebilirsiniz.
Ama devlette bir şekilde çalışmayı düşünüyorsanız çok zor. Henüz devlet bizim ne iş yaptığımızı bilmiyor. Örneğin teknoloji tasarım dersine marangozları atıyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İyi bir tasarımcı olursan asla işsiz kalmazsın aksine aranan kişi olursun ve bir hayli yüksek maaş alabilirsin. Ajanslar seni seçeceğine sen ajans seçer pozisyona gelirsin. Tabi bu söylediklerim özel sektör için geçerli.
Benim okula yazılmam şans oldu biraz. Geleceğim mesleği diyip okul temsilcimize inanıp girdim ama çok şükür kendimi geliştirmeyi başardım. Grafik demek sadece el çizimi demek değil. Eğer öyle olsaydı emin ol benim okul bitmezdi :) Çizim tekniklerini bilirim ama elimin ayarı yok. Bende renk bilgisi ve tasarım olarak iyiyim.
Demem o ki okulda tasarım öğretmezler ama hocaların konuştukları ve bol bol örnek yaptırmaları sonucu bir ucundan tutup kendini geliştirirsen gerçekten güzel meslektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.