multimedya adlı üyeden alıntı

Proje oldukça güzel hocam türkiyede tutmaz diyenlerede pek aldırış etmeyin derim.. Sonuçta bilinmez neyin ne olacağı sadece tahminden öte gitmez, Nacizhane bir önerim var Uzun bir süre facebook reklamlarına yüklenin, oldukça ciddi rakamlar ödersiniz tabiki bunun için ama geri dönüşleride oldukça tatmin edici olacaktır. Neden facebook dedim çünkü günümüzde okul çağına gelmiş neredeyse her bireyin facebook hesabı var. Zaten kitle seçiminde yaş aralığı seçeceğinizide baz alırsak direk hedef kitleye oynarsınız


Bugün Facebook reklamlarımı verdim. Bakalım ne kadar etkili bir dönüşüm sağlayacak bize.

THEX3T4R adlı üyeden alıntı

hocam site hakkında bir sorum olucaktı eklermisiniz skype : boodteam


Skype'tan ekledim.

fenomeno adlı üyeden alıntı

Sisteme kayıt olurken butun boşlukları doldurmadan kayıt olunabiliyor fakat mail vs. gelmiyor.
Gözden geçirin derim :)

Fakat böyle bir proje bence türk oyuncu platformunda ilgi görmez çünkü platformdaki oyuncular herşeyin ücretsizini seviyorlar. Ama yayıncılarla güzel bir anlaşma yaparsanız , site bir anda yüksek bir kitleye sahip olur. (Levo , thaldrin, betatheta , pintipanda gibi yayıncılar)


Hocam form olayını ayarlayacağım, bildiriminiz için teşekkür ederim.

Birkaç yayıncı ile görüşmem oldu. Onlardan dönüş bekliyorum şimdilik. Türkiye oyuncu kitlesinde belli bir oranda sitemizin türevlerini kullanan bir oyuncu oranı var. Türkiye'de bu kitleye ulaşabilmek ve ardından global yönde geliştirmeler, araştırmalar yapabilmek hedefimiz.