-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kodlaması tamamen size mi ait? Çok başarılı buldum gerçekten. twitch yayıncılarına, facebook sayfa ve gruplara reklamlar vererek kitlelere ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Proje oldukça güzel hocam türkiyede tutmaz diyenlerede pek aldırış etmeyin derim.. Sonuçta bilinmez neyin ne olacağı sadece tahminden öte gitmez, Nacizhane bir önerim var Uzun bir süre facebook reklamlarına yüklenin, oldukça ciddi rakamlar ödersiniz tabiki bunun için ama geri dönüşleride oldukça tatmin edici olacaktır. Neden facebook dedim çünkü günümüzde okul çağına gelmiş neredeyse her bireyin facebook hesabı var. Zaten kitle seçiminde yaş aralığı seçeceğinizide baz alırsak direk hedef kitleye oynarsınız
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam site hakkında bir sorum olucaktı eklermisiniz skype : boodteam
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sisteme kayıt olurken butun boşlukları doldurmadan kayıt olunabiliyor fakat mail vs. gelmiyor.
Gözden geçirin derim :)
Fakat böyle bir proje bence türk oyuncu platformunda ilgi görmez çünkü platformdaki oyuncular herşeyin ücretsizini seviyorlar. Ama yayıncılarla güzel bir anlaşma yaparsanız , site bir anda yüksek bir kitleye sahip olur. (Levo , thaldrin, betatheta , pintipanda gibi yayıncılar)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
kitle edinimi kolay. çok rahat şekilde binlerce kişiye ulaştırabilirsiniz fakat ücretsiz reklam olmaz biliyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
daha düşük bir bütçe ile dahasını yapabilirsiniz aslında :)