Lim10Ata hocam ilgin için teşekkürler 3. Logoyu beğenmene sevindik şuanda kullandığımız ana logolardan birisi 3. Logo zaten 4. Logo beta versiyon ve ilerleyen günlerde betayı ana sistem üzerine kurduğumuzda kullanacağımız logo fakat biz 4. Logoyu daha çok beğendik tabi renkler ve zevkler tartışılmaz iyi forumlar.
İltifatlarınız için tekrar teşekkür ederim size benden bahseden kişiyi tanımıyorum Türkiye'de olmayan bir proje alıntısını farklı bir konudan almışsınız galiba çünkü bu konuda öyle bir itham göremiyorum.
Rahatsız olmanıza şaşırdık evet alanlar farklı değerlendirilen alanda tamamen farklı aradaki fark ise şu ''Türkiye'nin İlk İstatistik Sitesi'' diğeri ''Türkiye'nin Dünya Çapında İlk Sosyal Medya İstatistik Sitesi'' bu arada bahsi geçen linkteki siteyi inceledim bizi örnek alıyorsunuz galiba bazı kısımlar sanki biraz bize benzemiş gibi ama olsun biz bundan rahatsızlık duymaz gurur duyarız eğer farklı projelere örnek olabilecek bir proje yaptıysak bu proje gerçekten bizim başarımızı gösterir.
Sizinde yolunuz açık olsun Türkiye'de böyle projeler görmek güzel. Son olarak gerçek zamanlı istatistikler sunan beta versiyonda ilerleyen zamanlarda geliştiriciler için api hizmetimizi devreye alacağız şuan gerçek zamanlı istatistik sunamıyorsunuz galiba biz api hizmetlerimizi devreye alınca sizde gerçek zamanlı istatistikler sunabilirsiniz.
İltifatlarınız için tekrar teşekkür ederim size benden bahseden kişiyi tanımıyorum Türkiye'de olmayan bir proje alıntısını farklı bir konudan almışsınız galiba çünkü bu konuda öyle bir itham göremiyorum.
Rahatsız olmanıza şaşırdık evet alanlar farklı değerlendirilen alanda tamamen farklı aradaki fark ise şu ''Türkiye'nin İlk İstatistik Sitesi'' diğeri ''Türkiye'nin Dünya Çapında İlk Sosyal Medya İstatistik Sitesi'' bu arada bahsi geçen linkteki siteyi inceledim bizi örnek alıyorsunuz galiba bazı kısımlar sanki biraz bize benzemiş gibi ama olsun biz bundan rahatsızlık duymaz gurur duyarız eğer farklı projelere örnek olabilecek bir proje yaptıysak bu proje gerçekten bizim başarımızı gösterir.
Sizinde yolunuz açık olsun Türkiye'de böyle projeler görmek güzel. Son olarak gerçek zamanlı istatistikler sunan beta versiyonda ilerleyen zamanlarda geliştiriciler için api hizmetimizi devreye alacağız şuan gerçek zamanlı istatistik sunamıyorsunuz galiba biz api hizmetlerimizi devreye alınca sizde gerçek zamanlı istatistikler sunabilirsiniz.
Hocam bizim api hizmetimiz de yakında aktif olacak beta sürümünde ayrıca sistem sadece facebook ve twitter dan beğeni veya takipçi sayısını çekmek değil,YouTube abone sayısını da direk olarak çekmek olacak hatta bu durumu tam stabil hale getirmek zaman alacağı için şöyle bir sistemi devreye soktuk ;
http://canli.youtubeturkiye.top/
Benzerlik konusuna gelecek olursak projeyi ben Ocak ayında devreye soktum ve o zaman kısmında sadece wordpress ve html5'i uyumlu stabil hale getirdim.Benim yerime bakan arkadaşım html5up sitesinden yararlanmış haliyle size benzemiş sanırım bu benzerlik yüzünden öncelikle özür diliyorum.Fakat şimdi işin başına tamamen ben geçtim ve yavaş yavaş YouTube kanallarına özel sayfalar oluşturmaya başladım ;
http://www.youtubeturkiye.top/netd-muzik/ şuan estetik görüntü yok ve tam anlamıyla stabil değil.
Yakında sitenin materyal tasarımını baştan sona yeniliyecem.Türkiye'de sizin gibi bir ekiple ilk defa böyle proje'de ülkemize hizmet vermekte gurur verici.Hatta geçen internette gezerken çok profesyonel olmayan bir YouTube Kanalının sitemizin ilk beta sürümünde ki halini paylaştığını gördüm bu gerçekten insanı mutlu ediyor. https://www.youtube.com/watch?v=CUCA8IAjqXs
Umarım hepimiz iyi bir yere gelir hedefimize tam anlamıyla ulaşırız.Gerçekten yetenekli bir ekibiniz var.Kolay gelsin